ΑρχικήUpdatesΤο OnePlus 11 θα λάβει 4 σημαντικά Android updates και 5 χρόνια...

Το OnePlus 11 θα λάβει 4 σημαντικά Android updates και 5 χρόνια υποστήριξης ασφαλείας

Ο πρόεδρος της OnePlus για την κινεζική αγορά Li Jie επιβεβαίωσε ότι όλοι οι χρήστες του OnePlus 11 θα λάβουν τέσσερα χρόνια σημαντικών ενημερώσεων Android, καθώς και πέντε χρόνια σημαντικών επιδιορθώσεων ασφαλείας. Πρόκειται για μια μνημειώδη διαβεβαίωση από έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές τηλεφώνων στον κόσμο!

Δείτε επίσης: OnePlus: Το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της είναι μεγαλύτερο από ό,τι νομίζετε

OnePlus 11

Το OnePlus 11 θα λάβει 4 σημαντικά Android updates, επιβεβαιώνει ο Πρόεδρος της εταιρείας

Ο πρόεδρος επιβεβαίωσε ότι το OnePlus 11, το Ace 2, ακόμη και το Ace 2V θα λαμβάνουν συνεχείς ενημερώσεις μέχρι το Android 17. Αυτό σημαίνει ότι και οι τρεις συσκευές δεν θα μείνουν πίσω όσον αφορά την ισχυρή υποστήριξη λογισμικού.

Αν και η OnePlus δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει επίσημα, το παγκόσμιο μοντέλο θα πρέπει να υιοθετήσει αυτόματα αυτό που συζήτησε σχετικά με την κινεζική αγορά. Αυτές οι εντυπωσιακές εξελίξεις θέτουν το OnePlus 11 σε άμεσο ανταγωνισμό με αξιόλογες εταιρείες όπως η Samsung και η Google!

Είναι υπέροχο να βλέπουμε ότι η OnePlus ανήκει πλέον στην ίδια κατηγορία με τους ανταγωνιστές της, οι οποίοι όλοι προσφέρουν παρόμοια υποστήριξη λογισμικού εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που ελπίζαμε ότι θα συνέβαινε όταν τόσο η OnePlus όσο και η OPPO συγχώνευσαν τις ομάδες λογισμικού τους – βελτιωμένη εξυπηρέτηση πελατών!

Δείτε επίσης: Το T-Mobile OnePlus 7T λαμβάνει την ενημέρωση Android 12

Το OnePlus 11, το οποίο όλοι γνωρίζουμε, κυκλοφόρησε αρχικά στην Κίνα και στη συνέχεια έγινε τελικά διαθέσιμο στις παγκόσμιες αγορές μερικούς μήνες αργότερα. Αυτό το smartphone διαθέτει ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού – επιπλέον, η σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας του είναι ασύγκριτη λόγω των τεράστιων διαφορών μεταξύ των τιμών στις διάφορες περιοχές.

Αυτή η δέσμευση θα κοστίσει στην OnePlus περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης, ο Li Jie επιβεβαίωσε επίσης ότι η διατήρηση αυτής της δέσμευσης υποστήριξης λογισμικού θα κοστίσει στην Κίνα 100 εκατομμύρια γιουάν, ή περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια.

Είναι απαραίτητο για την OnePlus να συμβαδίσει με τον ανταγωνισμό της σε αυτόν τον τομέα, καθώς η Samsung έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο όσον αφορά τις ενημερώσεις, η οποία δεν επεκτείνεται μόνο στα μοντέλα-ναυαρχίδες της. Η Google βρίσκεται επίσης σε καλό δρόμο και η υποστήριξή της προς την εταιρεία το αποδεικνύει αυτό. Έτσι, αν η OnePlus δεν θέλει να μείνει πίσω όσον αφορά την καινοτομία ή την ικανοποίηση των πελατών, πρέπει να διασφαλίσει ότι κάνει βήματα προόδου ανά πάσα στιγμή.

Η OnePlus και η OPPO είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν το παράδειγμά τους, ενώ ορισμένες άλλες εταιρείες έχουν επίσης κάνει βήματα προόδου. Αυτό είναι εξαιρετικά θετικό, καθώς θα εμπνεύσει περισσότερες εταιρείες να ενισχύσουν το τμήμα λογισμικού τους και να παρέχουν εκτεταμένη υποστήριξη στους πελάτες.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS