ΑρχικήUpdatesΝέα updates λογισμικού για Galaxy Buds 2 Pro και Galaxy Watch

Νέα updates λογισμικού για Galaxy Buds 2 Pro και Galaxy Watch

Νέες συναρπαστικές λειτουργίες προστίθενται στα Galaxy Buds 2 Pro και στην σειρά Galaxy Watch από την Samsung!

Σε συνδυασμό με ένα Galaxy smartphone, οι νεότερες ενημερώσεις λογισμικού για την wearable τεχνολογία προσφέρουν στους χρήστες συναρπαστικούς νέους τρόπους να βιώνουν ό,τι βλέπουν και ακούν γύρω τους.

Η Samsung μόλις ανακοίνωσε νέες συναρπαστικές ενημερώσεις λογισμικού για τα Galaxy Buds 2 Pro και τη σειρά Galaxy Watch, επιτρέποντας στους χρήστες να ζήσουν την καλύτερη εμπειρία της φωτογραφίας.

Νέα updates λογισμικού για Galaxy Buds 2 Pro και Galaxy Watch
Νέα updates λογισμικού για Galaxy Buds 2 Pro και Galaxy Watch

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε σήμερα με υπερηφάνεια την αναβάθμιση του λογισμικού της σειράς Galaxy Buds 2 Pro και Galaxy Watch, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες παντού να αποτυπώνουν καλύτερα περιεχόμενο με τις συσκευές Galaxy τους. Εδώ και αρκετό καιρό, τα Galaxies της Samsung παρέχουν εξαιρετικές εμπειρίες φωτογραφίας και βιντεοσκόπησης που επιτρέπουν να δημιουργούνται εκπληκτικές αναμνήσεις που μπορούν να μοιραστούν με άλλους! Απελευθερώνοντας όλες τις δυνατότητες της ήδη εντυπωσιακής κάμερας Galaxy, η Samsung πρόσθεσε πρόσφατα το 360 Audio Recording και την αναβάθμιση της λειτουργίας Camera Controller. Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε καθηλωτικό ήχο όπως ποτέ άλλοτε με το περιεχόμενο βίντεο σας, ενώ το ζουμάρισμα γίνεται πιο εύκολο από ποτέ! Με αυτές τις ενημερώσεις, η Samsung συνεχίζει να προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία χρήσης που είναι πάντα ενημερωμένη.

Δείτε επίσης: Η Samsung αρχίζει να φτιάχνει οθόνες MicroLED για smartwatches

Η επαναστατική λειτουργία 360 Audio Recording δίνει στους χρήστες πλήρη έλεγχο του ήχου στο βίντεο. Συνδυάζοντας τα Galaxy Buds 2 Pro με ένα Galaxy smartphone, όλοι μπορούν πλέον να δημιουργούν εκπληκτικά βίντεο όπως οι επαγγελματίες, χωρίς να χρειάζονται βαρύ επαγγελματικό εξοπλισμό – και όλα αυτά από όπου κι αν βρίσκεστε! Με την πρωτοποριακή δυνατότητα ήχου 360 μοιρών, οι χρήστες μπορούν να φορέσουν τα συνδεδεμένα ακουστικά τους και να βιώσουν τον εικονικό ηχητικό ρεαλισμό που τους μεταφέρει σε ένα μεγάλο φεστιβάλ ή σε ένα γαλήνιο δάσος. Μέσω της χρήσης των ακουστικών οι θεατές θα απολαμβάνουν ζωντανούς ήχους σαν να βρίσκονται εκεί αυτοπροσώπως, όταν αναπαράγουν το βίντεο από τη συσκευή τους ή το κανάλι κοινωνικής δικτύωσης.

To 360 Audio Recording στη σειρά Galaxy αξιοποιεί το LE Audio, ένα εξελιγμένο νέο πρότυπο ήχου Bluetooth. Αυτή η υπερσύγχρονη τεχνολογία προσφέρει ανώτερη ποιότητα ήχου καθώς και μειωμένη καθυστέρηση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Εκτός από την παραγωγή μουσικής υψηλότερης ποιότητας, το LE Audio διευρύνει επίσης το φάσμα των εμπειριών εμβυθιστικού ήχου με πλουσιότερους και πληρέστερους ήχους που μπορούν να απολαμβάνονται μαζί με άλλους. Με την εισαγωγή του LE Audio, το Galaxy Buds 2 Pro φέρνει τη διφωνική εγγραφή σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα τόσο το αριστερό όσο και το δεξί μικρόφωνο. Όταν συνδέονται είτε με ένα Z Flip 4 είτε με ένα Z Fold 4 της Samsung, οι χρήστες απολαμβάνουν εξαιρετικό στερεοφωνικό ήχο, καθώς και εκπληκτικά καθαρές εικόνες για μια συναρπαστική εμπειρία που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S23: Διέρρευσαν νέα teasers για την κάμερα

Όταν πρόκειται για φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση σε ένα smartphone Galaxy, έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχο. Για παράδειγμα, η εφαρμογή Camera Controller που είναι διαθέσιμη για τη σειρά Galaxy Watch 5 ή 4 προσφέρει δυνατότητες ζουμ με ένα μόνο κλικ από τον καρπό σας! Αυτή η τελευταία ενημέρωση δίνει στους χρήστες ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία κατά τη δημιουργία περιεχομένου χρησιμοποιώντας τα τηλέφωνά τους σε συνδυασμό με τα ρολόγια τους – επιτρέποντάς τους να απογειώσουν οποιοδήποτε έργο γρήγορα και εύκολα. Με τη νέα τεχνολογία, οι χρήστες μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν άνετα το ρολόι τους για να ελέγχουν το ζουμ της κάμερας στο τηλέφωνό τους! Είτε θέλετε μια κοντινή λήψη είτε μια ευρεία γωνιακή προβολή της παρέας σας, απλά “τσιμπήστε” ή περιστρέψτε το πλαίσιο του ρολογιού σας. Απαθανατίστε αυτές τις ξεχωριστές στιγμές με ευκολία, χωρίς να χρειάζεται να τρέχετε για να δείτε τι βγάζει η κάμερά σας.

Νέα updates λογισμικού για Galaxy Buds 2 Pro και Galaxy Watch
Νέα updates λογισμικού για Galaxy Buds 2 Pro και Galaxy Watch

Η νέα λειτουργία 360 Audio Recording επεκτείνεται στις συσκευές Galaxy Buds 2 Pro και Galaxy Z Flip 4 και Z Fold 4 με μια ενημέρωση λογισμικού. Και από τον Φεβρουάριο, οι χρήστες των Galaxy Watch 5, Watch 5 Pro, Watch 4 και Watch 4 Classic θα μπορούν να απολαμβάνουν μια αναβαθμισμένη λειτουργία Camera Controller. Αυτές οι δυνατότητες αναμένεται να συνεργάζονται με άλλες πρόσφατα προστιθέμενες κάμερες από τη σειρά της Samsung για πρωτόγνωρες εμπειρίες!

Μην χάσετε το πρωτοποριακό Galaxy smartphone που θα αποκαλύψει η Samsung στο Galaxy Unpacked.

Πηγή: news.samsung.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS