ΑρχικήinetHBOMax: Το κόστος μόνο θα αυξάνεται από εδώ και πέρα

HBOMax: Το κόστος μόνο θα αυξάνεται από εδώ και πέρα

Οι πελάτες της HBOMax στις ΗΠΑ πρέπει τώρα να πληρώνουν επιπλέον 12 δολάρια ετησίως για τη συνδρομή τους. Κι ενώ δεν αποτελεί έκπληξη, σίγουρα δεν είναι καλοδεχούμενο νέο. Αυτή τη στιγμή βιώνουμε μια σημαντική μεταμόρφωση στις υπηρεσίες που βασίζονται στο περιεχόμενο. Και είναι λυπηρό, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τις δυνατότητες που είχαν στο ξεκίνημά τους.

Δείτε επίσης: HBO Max: Η νέα υπηρεσία streaming που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη!

HBOMax

Η αύξηση της τιμής από 14,99 δολάρια το μήνα σε 15,99 δολάρια, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Μετά την τεράστια συγχώνευση μεταξύ της WarnerMedia και της Discovery για τη δημιουργία του πανίσχυρου ομίλου μέσων ενημέρωσης Warner Bros. Discovery, έχει επέλθει πλήθος αλλαγών τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Δυστυχώς, το CNN και άλλες εταιρείες έχουν υποστεί απολύσεις. Και για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ατυχή ακύρωση μιας σχεδόν ολοκληρωμένης ταινίας, του Batgirl.

Όταν ρωτήθηκαν σχετικά με την πρόσφατη αύξηση των τιμών, η οποία είχε προβλεφθεί από πολλούς, οι εκπρόσωποι της HBOMax αρνήθηκαν να πουν πολλά, αλλά επεσήμαναν τη νέα τιμολόγηση για όλους τους μελλοντικούς πελάτες που τέθηκε σε ισχύ αμέσως. Όσοι είναι ήδη συνδρομητές θα λάβουν αύξηση της μηνιαίας τους πληρωμής από τον επόμενο μήνα. Η HBO επέλεξε να παραμείνει σιωπηλή σχετικά με τυχόν αλλαγές στην τιμολόγηση εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δείτε ακόμα: Microsoft: Το Xbox streaming box δεν θα κυκλοφορήσει επειδή είναι μεγάλο το κόστος
κόστος

Για να εξηγηθεί η αύξηση των τιμών, εκδόθηκε η ακόλουθη δήλωση:

Με την αύξηση της τιμής κατά ένα μόνο δολάριο, θα είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε προγράμματα που καθορίζουν τον πολιτισμό και να βελτιώνουμε τη συνολική εμπειρία των χρηστών μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη αύξηση της τιμής από το ντεμπούτο της πλατφόρμας το 2020.

Καθώς το κόστος της ζωής συνεχίζει να αυξάνεται, οι εταιρείες παραγωγής μετακυλύουν τώρα το κόστος αυτό στους συνδρομητές με τη μορφή υψηλότερων συνδρομών για ταινίες και σειρές.

Η αρχική μας υπόθεση ότι θα μπορούσαμε να έχουμε στη διάθεσή μας μια εκτεταμένη επιλογή περιεχομένου ροής σε ένα συγκριτικά λογικό κόστος αποδείχθηκε ανακριβής. Το κόστος είναι πλέον εξίσου υψηλό, αν όχι μεγαλύτερο από το καλωδιακό πακέτο που αποφασίσαμε να εγκαταλείψουμε πριν από χρόνια.

Δείτε επίσης: Το μέσο κόστος ενός data breach ξεπερνά τα 4 εκατ. δολάρια

Ωστόσο, όταν γίνετε πιστός θαυμαστής μιας συναρπαστικής εκπομπής, όπως το Stranger Things ή το House of Dragon, είναι σχεδόν απίθανο να διακόψετε τη συνδρομή σας.

Η HBOMax είναι μια πλατφόρμα streaming από τη WarnerMedia που συνδυάζει περιεχόμενο από τις Warner Bros., HBO, New Line Cinema, DC Entertainment, Turner Classic Movies, Cartoon Network, Adult Swim και Crunchyroll σε μια επιμελημένη βιβλιοθήκη περιεχομένου. Αυτό σημαίνει ότι το HBO Max διαθέτει χιλιάδες ώρες πρωτότυπου προγράμματος, καθώς και κλασικές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες ψυχαγωγίας στον κόσμο. 

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS