ΑρχικήinetMicrosoft: Μπήκε στη μάχη για την αγορά της Warner Bros IE

Microsoft: Μπήκε στη μάχη για την αγορά της Warner Bros IE

Microsoft: Μπήκε στη μάχη για την αγορά της Warner Bros Interactive Entertainment: Τα στοιχεία θέλουν τη Microsoft να ενδιαφέρεται να κάνει τη δική της προσφορά και να διεκδικήσει τη Warner Bros Interactive Entertainment.

microsoft warner bros
Microsoft: Μπήκε στη μάχη για την αγορά της Warner Bros IE

Η συμφωνία με τη WB δε θα είναι καθόλου εύκολη, καθώς πολλές εταιρείες θέλουν να αποκτήσουν την επιχείρηση gaming.

Λίγες εβδομάδες πριν, ήρθε στη δημοσιότητα η είδηση ότι η AT&T σκέφτεται να αγοράσει το τμήμα Interactive Entertainment της Warner Bros. Πρόκειται για τον τομέα των studios όπως τα Rocksteady, NetherRealm, Monolith και μερικά άλλα, όπως και κάποιες κλασσικά gaming κομμάτια όπως το Mortal Kombat.

 Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στόχος της AT&T είναι να πετύχει μια τιμή μεταξύ $2 με $4 εκατομμυρίων, με αντιπάλους τις Take-Two Interactive, Electronic Arts και Activision.

Η νέα μεγάλη βιομηχανία που φαίνεται να μπήκε στο παιχνίδι των προσφορών για τη WB, η Microsoft, φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά την αγορά του Interactive Entertainment, σύμφωνα με δημοσίευμα του The Information.

Όπως δείχνουν οι πληροφορίες, η Μicrosoft, ενδιαφέρεται να υποβάλει και αυτή προσφορά για τη Warner Bros. Interactive Entertainment. Τα τελευταία δύο χρόνια η εταιρεία έχει αποκτήσει αρκετές επιχειρήσεις studio προγραμματισμού παιχνιδιών, μεταξύ των όποιων βρίσκονται οι Double Fine Productions, Obsidian Entertainment, Playground Games, Ninja Theory και άλλες όπως ένα μέρος των αναπτυσσόμενων Xbox Game Studios.

Microsoft: Μπήκε στη μάχη για την αγορά της Warner Bros IE

Ανεξάρτητα του ποιος τελικά θα καταφέρει να νικήσει τη μάχη και να αποκτήσει τη WB Interactive Entertainment, η εξαγορά σηματοδοτεί τη ριζική αλλαγή της βιομηχανίας gaming και την απώλεια ενός σημαντικού παραγωγού.

Βέβαια, η αγορά της  Warner Bros Interactive Entertainment από τη Microsoft δεν είναι η μόνη συμφωνία που φημολογείται ότι μπορεί να γίνει. Πληροφορίες θέλουν τη Sony, δημιουργό της διάσημης κονσόλας PlayStation, να ενδιαφέρεται για την εξαγορά της Leyou Technologies, η οποία έχει στην ιδιοκτησία της το Warframe, που αναπτύχθηκε από την Digital Extremes, και το Gears Tactics, που αναπτύχθηκε από προγραμματιστές του Splash Damage.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS