ΑρχικήGamingNetflix: Ένα παιχνίδι Stranger Things VR θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2023

Netflix: Ένα παιχνίδι Stranger Things VR θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2023

Το χειμώνα του 2023, το Netflix και ο developer Tender Claws θα κυκλοφορήσουν ένα παιχνίδι Stranger Things VR που θα είναι διαθέσιμο στις μεγαλύτερες πλατφόρμες VR. Την Stranger Things Day 2022, οι εταιρείες ανακοίνωσαν ότι θα μπορείτε να παίξετε ως ο πολύ τρομακτικός κακός Vecna της 4ης σεζόν για να “εκδικηθείτε την Eleven και τον Hawkins”.

Δείτε επίσης: Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο κρυφό μενού του Netflix

Stranger Things VR

Η περιγραφή του παιχνιδιού είναι η εξής: “Παίξτε ως Vecna σε αυτή τη νέα περιπέτεια Stranger Things σε VR. Γίνετε εξερευνητής άγνωστων πραγματικοτήτων. Εισβάλλετε σε μυαλά και δημιουργήστε εφιάλτες στην προσπάθειά σας να εκδικηθείτε την Eleven και τον Hawkins”.

Δείτε επίσης: Το νέο πακέτο με διαφημίσεις του Netflix δεν είναι συμβατό με όλες τις συσκευές

Σύμφωνα με τις αντίστοιχες σελίδες τους, ο developer Tender Claws έχει αναπτύξει πολλά VR παιχνίδια όπως τα Virtual Virtual Reality 1 και 2, το mobile AR virtual pet Tendar και τις καθηλωτικές θεατρικές περιπέτειες The Under Presents και Tempest. Το Netflix έχει ομοίως έναν κατάλογο παιχνιδιών που περιλαμβάνει κυκλοφορίες όπως το Stranger Things: The VR Experience, καθώς και το Stranger Things 3: The Game για κινητές συσκευές και κονσόλες.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Stranger Things είναι μια επιτυχημένη πρωτότυπη σειρά του Netflix που έχει κατακλύσει τον κόσμο, αποτελώντας μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές. Η σειρά Stranger Things – τοποθετημένη στη δεκαετία του 1980 – είναι μια σειρά επιστημονικής φαντασίας/τρόμου που παρακολουθεί την εξαφάνιση ενός νεαρού αγοριού στη μικρή πόλη Hawkins της Ιντιάνα. Η εξαφάνιση φέρνει στην επιφάνεια ότι η πόλη έχει πολλά μυστικά.

Δείτε επίσης: Η δυνατότητα Netflix Profile Transfer διαθέσιμη στην Ινδία: Τι είναι;

Το Netflix κερδίζει ραγδαία δημοτικότητα στη βιομηχανία παιχνιδιών, αφού πρόσφατα εξαγόρασε την ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης Spry Fox. Επιπλέον, το Netflix σχεδιάζει να δημιουργήσει μια υπηρεσία παιχνιδιών cloud στο εγγύς μέλλον. Το project VR Stranger Things έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις περισσότερες πλατφόρμες VR μέχρι το 2023.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS