ΑρχικήinetΤο μεγαλύτερο σετ Super Mario της Lego αποτελείται από 2.807 τεμάχια

Το μεγαλύτερο σετ Super Mario της Lego αποτελείται από 2.807 τεμάχια

Η Lego και η Nintendo, αποτελούν βασικά στοιχεία στην καθημερινότητα εκατομμυρίων παιδιών τις τελευταίες δεκαετίες, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι δύο εταιρείες ένωσαν τις δυνάμεις τους, για να δημιουργήσουν μια συλλογή από τουβλάκια, στα οποία είναι αδύνατο να αντισταθεί κανείς, συμπεριλαμβανομένου ενός τερατώδους νέου Bowser, από το Super Mario.

Δείτε επίσης: LEGO Group και Epic Games συνεργάζονται για ένα ασφαλές metaverse για παιδιά

Lego

Αν και αγκαλιάζονται από τους θαυμαστές των Lego όλων των ηλικιών, τα σετ παιχνιδιού Lego Super Mario και οι διαδραστικές φιγούρες, τείνουν να προσελκύουν τους νεότερους θαυμαστές, δεδομένου ότι έχουν σχεδιαστεί περισσότερο για παιχνίδι παρά απλώς για προβολή. Ευτυχώς, η Lego κυκλοφόρησε επίσης έναν αριθμό από μεγαλύτερα σύνολα με το θέμα Lego Super Mario που απευθύνονται σε παλαιότερους συλλέκτες, συμπεριλαμβανομένης μιας οικοδομήσιμης έκδοσης της κονσόλας Nintendo Entertainment System σε φυσικό μέγεθος, με μια τηλεόραση κινουμένων σχεδίων που παίζει Super Mario Bros και ένα γιγάντιο 3D μπλοκ ερωτήσεων που ανοίγει για να αποκαλύψει μινιατούρες αναψυχής διαφόρων επιπέδων από το Super Mario 64 του N64.

Δείτε ακόμα: Η Nintendo ενημερώνει το trademark για το franchise του Donkey Kong

Αυτή δεν είναι η πρώτη εμφάνιση του Bowser στη συλλογή Lego Super Mario. Μια πολύ μικρότερη έκδοση του φημισμένου baddie συμπεριλήφθηκε στο σετ επέκτασης του Bowser’s Castle Boss Battle, αλλά δεδομένου του τρόπου με τον οποίο ο χαρακτήρας υψώνεται πάνω από τον Mario στα βιντεοπαιχνίδια, αυτή η νέα έκδοση, κατασκευασμένη από 2.807 κομμάτια, φαίνεται να είναι πιο κατάλληλη για τη διαδραστική Φιγούρα Lego.

Super Mario

Το Mighty Bowser είναι πλήρως αρθρωμένο επιτρέποντας στους συλλέκτες να βρουν την τέλεια πόζα και διαθέτει “νέα σχεδιασμένα στοιχεία για να αναδημιουργήσουν την εμφάνιση του Bowser”. Υπάρχει επίσης ένα κουμπί που μπορεί να πατηθεί για να ελέγξει τις κινήσεις του κεφαλιού και του λαιμού του Lego Bowser και το μοντέλο περιλαμβάνει μια διαδραστική λειτουργία που επιτρέπει στον Bowser να πολεμήσει τις φιγούρες Mario, Luigi και Peach.

Δείτε επίσης: Αυτήν την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ένα Nintendo Direct Mini

Το σετ Lego Super Mario the Mighty Bowser, θα είναι διαθέσιμο προς πώληση από την 1η Οκτωβρίου και θα πωλείται για 270 $, που αντιστοιχεί στην τιμή του σετ στην Ευρώπη, ως αποτέλεσμα των αυξήσεων τιμών που ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρεία παραγωγής παιχνιδιών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS