ΑρχικήgamingΗ συλλογή Atari 50: The Anniversary Celebration θα είναι εντυπωσιακή

Η συλλογή Atari 50: The Anniversary Celebration θα είναι εντυπωσιακή

Η Atari φέτος γίνεται 50 χρονών και ο σημερινός ιδιοκτήτης του brand σχεδιάζει να γιορτάσει με μια συλλογή που συγκεντρώνει παιχνίδια πέντε δεκαετιών. Το εύστοχο όνομα Atari 50: The Anniversary Celebration θα περιλαμβάνει περισσότερους από 90 τίτλους που θα καλύπτουν τα Atari 2600, 5200, 7800 ST, Jaguar και Lynx.

Η συλλογή καλύπτει έξι κονσόλες, από το Atari 2600 εώς το Jaguar και το Lynx.

Atari 50

Επιπλέον, η Atari 50 προσέλαβε το Digital Eclipse, ένα στούντιο που είναι περισσότερο γνωστό για τη δουλειά του στη συλλογή The Disney Afternoon Collection και στη συλλογή Street Fighter 30th Anniversary, για να επιβλέπει το έργο.

«’Οσον αφορά την εξομοίωση ή την επαναφορά κλασικών ή την πραγματοποίηση οποιουδήποτε είδους remastering ή reimagining, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που το κάνει καλύτερα από το Digital Eclipse, οπότε ήταν πάντα η πρώτη μας επιλογή», είπε ο CEO της Atari, Wade Rosen. Game Informer.

Η Atari δεν έχει ακόμη κοινοποιήσει μια πλήρη λίστα με τα παιχνίδια που θα εμφανιστούν στη συλλογή, αλλά εκτός από πολλά κλασικά η συλλογή θα περιλαμβάνει και έξι νέα παιχνίδια εμπνευσμένα από ρετρό. ‘Ενα από αυτά είναι η συνέχεια του Haunted House που κυκλοφόρησε το 1981 για το Atari 2600. Το Haunted Houses θα διαθέτει μοντέρνα τρισδιάστατα γραφικά βασισμένα σε voxel και νέα επίπεδα για εξερεύνηση από τους παίκτες. Το Atari 50: The Anniversary Celebration θα κοστίζει 40$ όταν κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά σε Xbox, PlayStation, Switch, PC και Atari VCS.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS