ΑρχικήgamingΟ σκηνοθέτης του Return to Monkey Island δέχεται online abuse - Γιατί;

Ο σκηνοθέτης του Return to Monkey Island δέχεται online abuse – Γιατί;

Ο σκηνοθέτης του Return to Monkey Island, Ron Gilbert, δεν θα μιλά πλέον για το παιχνίδι στο διαδίκτυο λόγω του όγκου της διαδικτυακής κακοποίησης που έχει δεχθεί, ιδιαίτερα για το νέο του στυλ τέχνης του παιχνιδιού.

Monkey Island Gilbert

Όπως αναφέρει το Video Game Chronicle, ο Gilbert είπε στο προσωπικό του blog (το σύνολο του οποίου έχει πλέον κλείσει) ότι “η χαρά της κοινής χρήσης έχει σταματήσει για εμένα” και δεν είναι η πρώτη φορά που ο προγραμματιστής αναγκάζεται να υπερασπιστεί το παιχνίδι μετά την αντίδραση των οπαδών.

“Κλείνω τα σχόλια. Οι άνθρωποι είναι απλώς κακοί και πρέπει να διαγράψω σχόλια προσωπικών επιθέσεων”, είπε ο Gilbert. “Το Monkey Island είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι και όλοι στην ομάδα είναι πολύ περήφανοι για αυτό. Άσχετα αν θέλετε να το παίξετε ή όχι, μην το καταστρέψετε για όλους τους άλλους. Σταματάω να δημοσιεύω για το παιχνίδι. Η χαρά της κοινής χρήσης δεν υπάρχει πια».

Ο Gilbert και ο προγραμματιστής Terrible Toybox έχουν δεχτεί κριτική για το στυλ της τέχνης του παιχνιδιού, το οποίο οι θαυμαστές επέκριναν ότι δεν ταιριάζει με τα αρχικά παιχνίδια που κυκλοφόρησαν πριν από περισσότερα από 30 χρόνια.

O Gilbert είπε στο παρελθόν ότι Το Monkey Island μπορεί να μην είναι το στυλ τέχνης που θέλατε ή περιμένετε, αλλά είναι το στυλ της τέχνης που άρεσε σε μένα”. Είπε ότι το νόημα των παιχνιδιών δεν ήταν ποτέ να έχουν pixel art, αλλά αντίθετα να χρησιμοποιούν τεχνολογία αιχμής.

Το παιχνίδι αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο και έρχεται σε PC και Nintendo Switch κάποια στιγμή αργότερα μέσα στην χρονιά, με τις άλλες κονσόλες να είναι προς το παρόν ανεπιβεβαίωτες. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα σαφές τι σημαίνει αυτό, ο ιστότοπος του παιχνιδιού δήλωσε ότι το Return to Monkey Island θα είναι το «το συναρπαστικό conclusion της σειράς Monkey Island».

Πηγή πληροφοριών: ign.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS