ΑρχικήUpdatesXbox: Το νέο firmware update φέρνει νέες δυνατότητες στα χειριστήρια

Xbox: Το νέο firmware update φέρνει νέες δυνατότητες στα χειριστήρια

Η Xbox κυκλοφορεί μια ενημέρωση firmware χειριστηρίου στους Insiders, με τη μεγαλύτερη νέα δυνατότητα να είναι η εισαγωγή Bluetooth Low Energy για παλαιότερα χειριστήρια. Αυτό θα διευκολύνει τη σύζευξη και την εναλλαγή από τις κονσόλες Xbox One σε διαφορετικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών Windows 10, iOS 15 και Android, ανακοίνωσε η εταιρεία. Η Microsoft έχει επίσης εισαγάγει το DLI (Dynamic Latency Input) για να μειώσει την καθυστέρηση εισόδου της κονσόλας σε παλαιότερα χειριστήρια.

Δείτε επίσης: Xbοx: Πώς να συνδέσετε ποντίκι και πληκτρολόγιο στην κονσόλα;

Δείτε επίσης: Θα υποστηρίζουν τα Windows 11 εφαρμογές Android για το Xbοx;

Τα περισσότερα από τα υπάρχοντα χειριστήρια Xbox One της Microsoft, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου μοντέλου Xbox Series X χαμηλής καθυστέρησης, χρησιμοποιούν Bluetooth για υπολογιστές ή smartphone και το πρωτόκολλο Xbοx Wireless για κονσόλες Xbox. Με το νέο firmware, τα παλαιότερα χειριστήρια θα θυμούνται το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας και θα σας επιτρέπουν να μεταβείτε γρήγορα σε αυτά από μια κονσόλα, όπως μπορούν τα τελευταία μοντέλα Xbox Series X. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστεί απλά να πατήσετε δύο φορές το κουμπί “pair”.

Μια άλλη βασική ενημέρωση είναι το DLI, σχεδιασμένο για να μειώνει την καθυστέρηση εισόδου σε χειριστήρια που συνδυάζονται με τις πιο πρόσφατες κονσόλες Xbox Series X/S. Το νέο firmware σημαίνει ότι τα παλαιότερα χειριστήρια θα αντιδρούν τόσο γρήγορα όσο και τα πιο πρόσφατα μοντέλα που κυκλοφορούν με κονσόλες, κάνοντας το gaming πιο responsive. “Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να διατηρηθεί η συμβατότητα με τα αξεσουάρ Xbox που έχουν ήδη στη συλλογή τους και να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού, ανεξάρτητα από το πώς επιλέγουν να παίξουν οι παίκτες”, έγραψε η ομάδα του Xbox σε μια ανάρτηση.

Δείτε επίσης: Πώς να συνδέσετε ένα ασύρματο χειριστήριο Xbοx με ένα Android τηλέφωνο

Η Microsoft δοκιμάζει αυτήν τη δυνατότητα με τους Alpha Skip-Ahead και το Alpha Xbox Insiders σήμερα, αλλά θα κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες τους επόμενους μήνες.

(Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι οι νέες δυνατότητες που διατίθενται στην ενημέρωση firmware έχουν σχεδιαστεί για παλαιότερα χειριστήρια και όχι για τα νέα μοντέλα.)

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS