ΑρχικήUpdatesMeta: Η συνδρομή Verified έρχεται στις ΗΠΑ!

Meta: Η συνδρομή Verified έρχεται στις ΗΠΑ!

Η Meta κάνει πιο εύκολη από ποτέ την επαλήθευση στο Instagram και το Facebook με την συνδρομή Verified των 12$ το μήνα.

Σήμερα, οι ΗΠΑ έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα επαλήθευσης επί πληρωμή της Meta – και φαίνεται ότι θα αλλάξει τη ζωή τους! Ο διευθύνων σύμβουλος Mark Zuckerberg έγραψε για αυτή την απίστευτη ευκαιρία στο κανάλι του στο Instagram. Όσοι εγγραφούν σε αυτή την καταπληκτική υπηρεσία που ονομάζεται Meta Verified θα λάβουν ένα μπλε σήμα επαλήθευσης τόσο για τις πλατφόρμες Facebook όσο και για το Instagram, καθώς και προληπτική προστασία από την πλαστοπροσωπία καθώς και άμεση υποστήριξη πελατών. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να ανεβάσετε την online παρουσία σας στο επόμενο επίπεδο!

Το Meta Verified είναι μια προσιτή συνδρομή, που κοστίζει μόλις 12 δολάρια το μήνα μέσω του διαδικτύου ή 15 δολάρια το μήνα αν επιλέξετε την έκδοση για iOS/Android. Τα οφέλη είναι άφθονα με μια επαληθευμένη συνδρομή – όχι μόνο θα λαμβάνετε δωρεάν αστέρια για να δίνετε “φιλοδώρημα” στους αγαπημένους σας δημιουργούς στο Facebook, αλλά και επιπλέον αυτοκόλλητα για να τα χρησιμοποιείτε σε συναρπαστικά Stories και Reels!

Meta: Η συνδρομή Verified έρχεται στις ΗΠΑ!
Meta: Η συνδρομή Verified έρχεται στις ΗΠΑ!

Δείτε επίσης: Οι αρχές παίρνουν data από το Facebook για δίωξη εκτρώσεων

Επί του παρόντος, οι συνδρομητές Verified στις ΗΠΑ αποκλείονται από την ενισχυμένη ορατότητα σε ορισμένες εφαρμογές, ωστόσο η Meta διερευνά γρήγορα τον τρόπο επέκτασης αυτής της υπηρεσίας. Ένας εκπρόσωπος της Meta δήλωσε ότι η ομάδα τους έχει ακούσει τα σχόλια και σκοπεύει να αφιερώσει τον απαιτούμενο χρόνο για να αναλύσει περαιτέρω την αξία της πριν την προσφέρει εκτός Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας. Η εταιρεία σχεδιάζει να εισαγάγει και άλλα χαρακτηριστικά ως μέρος του Verified, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει να δοκιμάζει το πρόγραμμα.

Τον περασμένο μήνα, η Meta εισήγαγε το πρόγραμμα Verified τόσο στην Αυστραλία όσο και στη Νέα Ζηλανδία. Αυτό διαφέρει από το Twitter Blue, το οποίο επιτρέπει στα άτομα να αγοράσουν ένα μπλε σημάδι ελέγχου και πρόσθετα πλεονεκτήματα- από την άλλη πλευρά, με το Verified πρέπει να προσκομίσετε κυβερνητική ταυτότητα που να ταιριάζει με το όνομα του λογαριασμού σας καθώς και φωτογραφία. Για να είστε επιλέξιμοι για αυτό το πρόγραμμα πρέπει να πληροίτε ορισμένα κριτήρια, όπως το να είστε 18 ετών ή μεγαλύτεροι καθώς και να έχετε ενεργοποιήσει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Εάν έχετε επαληθευτεί ως Meta Verified συνδρομητής, οποιαδήποτε αλλαγή στο όνομα ή τη φωτογραφία του προφίλ σας, το όνομα χρήστη ή την ημερομηνία γέννησης θα απαιτήσει να περάσετε ξανά από τη διαδικασία επαλήθευσης. Επιπλέον, εάν ένας λογαριασμός στο Instagram ή στο Facebook είχε προηγουμένως κερδίσει το σήμα διάκρισης με το μπλε σημάδι ελέγχου πριν από την ένταξή του στην πλατφόρμα, θα του επιτραπεί να το διατηρήσει επ’ αόριστον.

Meta: Η συνδρομή Verified έρχεται στις ΗΠΑ!
Meta: Η συνδρομή Verified έρχεται στις ΗΠΑ!

Αν και η Meta έχει επιλέξει να μην χρεώνει τους πελάτες της για τις περισσότερες υπηρεσίες της από την ίδρυσή της, είναι σαφές ότι τα πράγματα αλλάζουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Meta και το Twitter δεν είναι οι μόνες εταιρείες που έχουν εισαγάγει συνδρομητικές υπηρεσίες, καθώς η Snap ξεκίνησε πέρυσι τη δική της συνδρομητική υπηρεσία, μέσω της οποίας έχει μετατρέψει 2,5 εκατομμύρια χρήστες σε πελάτες με πληρωμή.

Δείτε επίσης: Τελειοποιήστε τις φωτογραφίες σας στο Facebook με απλά βήματα

Για να ξεκινήσετε με το Meta Verified, πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις σας στο Instagram ή στο Facebook και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στο “Accounts Center”. Εάν η συνδρομητική υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τον λογαριασμό σας, θα δείτε την ένδειξη “Meta Verified available” κάτω από το όνομα και την εικόνα προφίλ σας. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε τη μέθοδο πληρωμής που προτιμάτε για το μηνιαίο σας πρόγραμμα και, στη συνέχεια, να ολοκληρώσετε τη διαδικασία επαλήθευσης.

Πηγή: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS