ΑρχικήUpdatesΗ Microsoft ανανεώνει την εμφάνιση του Skype

Η Microsoft ανανεώνει την εμφάνιση του Skype

Η Microsoft φαίνεται να μην εγκαταλείπει το Skype, παρά το γεγονός ότι το Teams είναι προφανώς πλέον το κύριο εργαλείο επικοινωνίας της εταιρείας. Σε πρόσφατη ανακοίνωσή της, αποκάλυψε έναν ακόμη ολοκληρωμένο επανασχεδιασμό του Skype – αυτό μόλις ένα χρόνο μετά την τελευταία μεγάλη οπτική ανανέωση! Τώρα είναι πιο φωτεινό και ζωντανό με θέματα και εικόνες, καθώς και με ολοκαίνουργιες λειτουργίες που μπορούν να αξιοποιήσουν οι χρήστες.

Δείτε επίσης: Microsoft Cyber Signals: Ευπάθειες σε κρίσιμες υποδομές

Skype microsoft

Δείτε επίσης: Instagram: Διευκολύνει την ανάκτηση ενός παραβιασμένου λογαριασμού

Η Microsoft παρουσιάζει μια εντελώς φρέσκια εμφάνιση του Skype! Με το πολύχρωμο header του, παρέχει μια ποικιλία θεμάτων για να διαλέξετε που θέλετε να χρησιμοποιήσετε – λειτουργούν τόσο σε dark όσο και σε light mode. Τα χρώματα εμφανίζονται σε όλες τις συνομιλίες, ενώ οι απεικονίσεις στη διαδικασία εγκατάστασης κάνουν τη χρήση αυτής της εφαρμογής ακόμα πιο ευχάριστη. Και όχι μόνο αυτό- η Microsoft εισάγει και θέματα αντίθεσης για όσους χρειάζονται χαρακτηριστικά προσβασιμότητας, καθιστώντας αυτή την εφαρμογή πιο εύχρηστη σε χρήστες με χαμηλή όραση.

Δείτε επίσης: Microsoft: Διορθώνει bug που επιτρέπει εγκατάσταση ransomware

Επιπλέον, η εφαρμογή για κινητά ανανεώνεται ώστε να αντικατοπτρίζει τα ίδια στοιχεία σχεδιασμού που εισήχθησαν για τα desktop πέρυσι. Τώρα θα μπορείτε να βλέπετε to call stage σε ανοιχτόχρωμο θέμα αντί για μαύρο! Η διάταξη των βιντεοκλήσεων θα προσαρμόζεται δυναμικά ανάλογα με το πόσοι συμμετέχοντες περιλαμβάνονται και η Microsoft υπόσχεται ότι έχει απλοποιήσει τις διαδικασίες καθιστώντας ευκολότερες τις λειτουργίες ελέγχου πρόσβασης κατά τη διάρκεια των συνομιλιών.

Επίσης, με την τελευταία ενημέρωση έρχεται και η υποστήριξη για real-time translation. Όχι μόνο θα μπορείτε να μεταφράζετε κείμενο σε συνομιλίες, αλλά τώρα οι ηχητικές κλήσεις σας μπορούν να μετατραπούν σε μια γλώσσα που είναι τόσο καθαρή και ρευστή, σαν να προέρχεται από εσάς τους ίδιους. Η Microsoft έχει καταστήσει αυτή τη λειτουργία διαθέσιμη για όλους όσους θέλουν απρόσκοπτες συνομιλίες, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται σε όλο τον κόσμο.

Το Skype εισάγει τώρα μια καρτέλα Today στην αρχική σελίδα για να σας ενημερώνει συνεχώς για ό,τι συμβαίνει. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τη ροή ειδήσεων ανάλογα με τα θέματα που σας ενδιαφέρουν! Έτσι, είναι πιο εύκολο από ποτέ να μοιράζεστε ενημερώσεις και ιστορίες με τις επαφές σας με ένα μόνο κλικ – όλα μέσα από το ίδιο το Skype.

Δείτε επίσης: Microsoft: Πλήρης ενσωμάτωση του HoloLens 2 με το Teams

Δυστυχώς, η Microsoft δεν έχει ακόμη ανακοινώσει πότε η ενημέρωση θα είναι προσβάσιμη σε όλους τους χρήστες.

Είναι αρκετά αξιοσημείωτο ότι η Microsoft εξακολουθεί να ενημερώνει το Skype, δεδομένου ότι η εταιρεία κυκλοφόρησε το Teams πριν από χρόνια και έκτοτε είναι η εφαρμογή στην οποία επικεντρώνεται.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS