ΑρχικήinetTwitch streamer έφαγε ban: Έκανε sex και απαντούσε στο chat!

Twitch streamer έφαγε ban: Έκανε sex και απαντούσε στο chat!

Το Twitch έκανε ban μια streamer αφού προσπάθησε να έχει κρυφά σεξουαλική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης.

Δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο να βλέπεις τους streamers να αποκλείονται από το Twitch για σεξουαλικό περιεχόμενο. Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε δει streamers να δείχνουν ακούσια περιεχόμενο που αντίκειται στις οδηγίες της πλατφόρμας που ανήκει στην Amazon και να τιμωρούνται γι’ αυτό.

Τούτου λεχθέντος, έχετε φανταστεί ποτέ ότι ένας streamer θα τολμούσε πραγματικά να έχει σεξουαλικές σχέσεις στην κάμερα; Αυτό ακριβώς συνέβη με την «kimmikka» και το Twitch έσπευσε να την κάνει ban.

Twitch streamer έφαγε ban: Έκανε sex και απαντούσε στο chat!
Twitch streamer έφαγε ban: Έκανε sex και απαντούσε στο chat!

Δείτε επίσης: Ιδιοκτήτης Tesla εμφυτεύει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του στο χέρι

Κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής στις 24 Αυγούστου, η streamer φαινόταν να είναι στραμμένη προς το γραφείο της και οι εκφράσεις του προσώπου της άρχισαν να αλλάζουν – προκαλώντας την περιέργεια στο chat.

Ενώ προσπαθούσε να μην γίνει αντιληπτή για το όλο θέμα και ταυτόχρονα να πληκτρολογεί στο chat, η αντανάκλασή της ήταν καθαρά ορατή στο βάθος.

Twitch streamer έφαγε ban: Έκανε sex και απαντούσε στο chat!
Twitch streamer έφαγε ban: Έκανε sex και απαντούσε στο chat!

Αν αυτό δεν ήταν αρκετά κακό, σε άλλο σημείο, ο σύντροφός της φαίνεται ακόμη και ακριβώς πίσω της, αν και δεν φαίνονται κανένα μέρος του σώματος.

Δεν πέρασε πολύς καιρός πριν το κλιπ εξαπλωθεί στο δημοφιλές subreddit Livestreamfail όπου συγκέντρωσε χιλιάδες προβολές πριν καταργηθεί αφού το Twitch έπιασε στον αέρα την αμφισβητήσιμη δραστηριότητα.

Δείτε επίσης: Πατέρας έστειλε γυμνή φωτογραφία του γιού του σε γιατρό. Κατηγορήθηκε για παιδική πορνογραφία

Η streamer φέρεται επίσης να είπε στον ρεπόρτερ Jake Lucky ότι αυτό το περιστατικό ήταν ένα «ατύχημα υπό την επήρεια μέθης» και ότι τερμάτισε το livestream αμέσως μετά. Ισχυρίστηκε επίσης ότι το ban του Twitch λογαριασμού της ήταν διάρκειας μόλις μίας εβδομάδας.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο παρακολούθησης στατιστικών Sullygnome, η kimmikka δεν ήταν ακριβώς η πιο δημοφιλής streamer πριν από το ban της με μόνο 231 ακόλουθους στο Twitch. Επιπλέον, ο λογαριασμός της ήταν καινούριος αφού μόλις δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2022.

Το αν βλέπουμε τη streamer να επιστρέφει ή όχι σε διαφορετική πλατφόρμα είναι άγνωστο, αλλά είναι βέβαιο ότι έγινε διάσημη τις τελευταίες 24 ώρες.

Πηγή: dexerto.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS