ΑρχικήinetΗ Amazon αυξάνει τις τιμές της υπηρεσίας Prime στην Ευρώπη

Η Amazon αυξάνει τις τιμές της υπηρεσίας Prime στην Ευρώπη

Η Amazon ανακοίνωσε ότι αυξάνει τις τιμές για τη συνδρομητική της υπηρεσία Prime στην Ευρώπη, με τις χρεώσεις να αυξάνονται έως και 43% σε ορισμένες αγορές.

Amazon prime

Δείτε επίσης: Πώς να διαγράψετε το Amazon account σας και τι πρέπει να γνωρίζετε πριν προχωρήσετε σε διαγραφή;

Η ανακοίνωση έρχεται περίπου έξι μήνες αφότου η Amazon ανακοίνωσε μια παρόμοια αύξηση τιμών στις ΗΠΑ, όπου η ετήσια τιμή εκτινάχθηκε κατά 17% από 119 $ σε 139 $.

Οι πιο πρόσφατες αυξήσεις τιμών του Amazon Prime διαφέρουν σημαντικά μεταξύ των χωρών στην Ευρώπη, με τους Γάλλους πελάτες να πληρώνουν επιπλέον 43% πάνω από τα τρέχοντα 49 ευρώ που πληρώνουν κάθε χρόνο. Στη Γερμανία, τη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά της Amazon μετά τις ΗΠΑ, οι συνδρομητές θα πληρώσουν 30% περισσότερο για τα 69 € που πληρώνουν επί του παρόντος, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο – την τρίτη μεγαλύτερη αγορά της Amazon – ένα επιπλέον 20% θα προστεθεί στη χρέωση των 75 λιρών.

Δείτε επίσης: Amazon: Εξαγορά της One Medical για την ενίσχυση υγειονομικού τομέα

Οι νέες τιμές θα τεθούν σε ισχύ από τις 15 Σεπτεμβρίου 2022 και θα επηρεάσουν όλα τα νέα μέλη και τις ανανεώσεις.

Οι πελάτες της Amazon έχουν αρχίσει να λαμβάνουν email που επιβεβαιώνουν τις αλλαγές τιμών για την αγορά τους, με τους πελάτες του Ηνωμένου Βασιλείου να λαμβάνουν αυτό το μήνυμα όλη τη νύχτα:

Σας ευχαριστούμε που είστε πολύτιμο μέλος του Amazon Prime. Σας ενημερώνουμε για μια επερχόμενη αλλαγή στη συνδρομή σας.

Από τις 15 Σεπτεμβρίου 2022, η τιμή της μηνιαίας συνδρομής Prime θα αυξηθεί από 7,99 £ σε 8,99 £ και η τιμή της ετήσιας συνδρομής Prime θα αυξηθεί από 79 £ σε 95 £. Η νέα τιμή θα ισχύει για ανανεώσεις από τις 15 Σεπτεμβρίου 2022. Μπορείτε να δείτε την επόμενη ημερομηνία ανανέωσης, να διαχειριστείτε ή να ακυρώσετε τη συνδρομή σας μεταβαίνοντας στον λογαριασμό σας.

Συνεχίζουμε να εστιάζουμε στο να κάνουμε το Prime ακόμα πιο πολύτιμο για τα μέλη. Αυτή είναι η πρώτη φορά που αλλάξαμε την τιμή του Prime στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2014. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχουμε αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των διαθέσιμων προϊόντων με απεριόριστη, γρήγορη παράδοση Prime. Προστέθηκε περισσότερη ψηφιακή ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας, όπως τηλεόραση, ταινίες, μουσική, παιχνίδια και βιβλία. Ειδικότερα, το Prime Video αύξησε τον αριθμό των τηλεοπτικών σειρών και ταινιών που προσφέρονται, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Originals, καθώς και της live αθλητικής κάλυψης, όπως η Premier League και η σειρά Autumn Nations.

Δείτε επίσης: Η Amazon μηνύει διαχειριστές 11.000 ομάδων στο Facebook για ψεύτικες διαδικτυακές κριτικές

Η Amazon συμφώνησε πρόσφατα να κάνει λιγότερο μπερδεμένο για τους πελάτες στην Ευρώπη να ακυρώσουν τη συνδρομή τους στην Prime.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS