ΑρχικήgamingSpider-Man Remastered και Miles Morales: Έρχονται σε PC φέτος

Spider-Man Remastered και Miles Morales: Έρχονται σε PC φέτος

Tα Spider-Man Remastered και Miles Morales της Marvel μεταφέρονται από κονσόλα σε υπολογιστή αργότερα αυτό το καλοκαίρι.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου State of Play της Sony, επιβεβαιώθηκαν οι επόμενες αποκλειστικότητες PlayStation της Marvel που θα κυκλοφορήσουν στον υπολογιστή: Spider-Man Remastered και Spider-Man: Miles Morales.

Spider-Man Remastered και Miles Morales: Έρχονται σε PC φέτος
Spider-Man Remastered και Miles Morales: Έρχονται σε PC φέτος

Δείτε επίσης: Νέα ταινία μετατρέπει τον Winnie το Αρκουδάκι σε σίριαλ κίλερ

Η παρουσίαση του State of Play της Sony έδειξε ένα trailer για το Spider-Man Remastered της Marvel – επιβεβαιώνοντας ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του θα είναι στις 12 Αυγούστου – ενώ το PlayStation Blog επιβεβαίωσε ότι το Miles Morales θα κυκλοφορήσει και στους υπολογιστές το φθινόπωρο. Το Remastered ακολουθεί τον ήρωα καθώς υπερασπίζεται τη Νέα Υόρκη από τους Electro, Rhino, Mister Negative και άλλους. Το trailer στο State of Play επιβεβαιώνει ότι η έκδοση για υπολογιστή του παιχνιδιού της Marvel θα περιλαμβάνει επίσης και τα τρία downloadable κεφάλαια: Silver Lining, Turf Wars και The City That Never Sleeps.

Το Spider-Man κυκλοφόρησε αρχικά στο PlayStation 4 τον Σεπτέμβριο του 2018. Η remastered έκδοση συνοδεύτηκε από την απόλυτη έκδοση του Miles Morales, που κυκλοφόρησε για το PlayStation 5 στις 12 Νοεμβρίου 2020.

Δείτε επίσης: Destroy All Humans 2 Reprobed Preview: Μια υπέροχα χαοτική περιπέτεια

Το Spider-Man 2 της Marvel ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης του PlayStation τον Σεπτέμβριο του 2021, με τον Peter Parker και τον Miles Morales να δημιουργούν μια ομάδα για να καταπολεμήσουν το έγκλημα μαζί. Ο Venom, ο πιο διάσημος εχθρός του Spider-Man, υπονοήθηκε ότι θα είναι μέρος του sequel.

Spider-Man Remastered και Miles Morales: Έρχονται σε PC φέτος
Spider-Man Remastered και Miles Morales: Έρχονται σε PC φέτος

Το Spider-Man Remastered ακολουθεί άλλα παιχνίδια όπως το God of War, το Horizon Zero Dawn και το Days Gone ως παιχνίδια PlayStation Studio που έρχονται στον υπολογιστή.

Η PlayStation αναμένει να κερδίσει 300 εκατομμύρια δολάρια από παιχνίδια για υπολογιστή φέτος. Ο Spider-Man σίγουρα θα βοηθήσει να πετύχει αυτός ο στόχος.

Πηγή: gamespot.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS