ΑρχικήgamingDestroy All Humans 2 Reprobed Preview: Μια υπέροχα χαοτική περιπέτεια

Destroy All Humans 2 Reprobed Preview: Μια υπέροχα χαοτική περιπέτεια

Το Destroy All Humans 2 Reprobed είναι μια remastered έκδοση του αρχικού παιχνιδιού που έχει δημιουργηθεί στο Unreal 4, με νέα χαρακτηριστικά.

Σε μια εποχή όπου τα παιχνίδια είναι ολοένα και πιο σοβαρά σε τόνους, θεωρείται μια ανάσα φρεσκάδας να παίζεις ως ένας βρομερός εξωγήινος που μπορεί να πετάξει ανθρώπους ένα μίλι στον αέρα και να ερευνήσει τους εχθρούς μέχρι θανάτου. Το Destroy All Humans 2 Reprobed είναι ένα remake ενός κλασικού της εποχής του PS2 που μου υπενθύμισε ότι δεν χρειάζεται όλα να είναι υψηλής τέχνης – μερικές φορές το τρέξιμο απλώς πυροβολόντας χίπιδες με ένα λέιζερ στο Σαν Φρανσίσκο της δεκαετίας του 1960, φτάνει για να περάσεις καλά. Οι χαλαροί διάλογοι, οι υπερβολικές φωνητικές ερμηνείες και η απρόοπτη καταστροφή είναι όλα εξαιρετικά πιστά στο πρωτότυπο και όλα αυτά έχουν την έντονη γοητεία του πρόχειρου φαγητού που θεωρείται καινοτομία στην εποχή μας.

Δείτε επίσης: Sony: Περισσότεροι τίτλοι PlayStation σε PC και mobile μέχρι το 2025

Υπάρχει μια απλή αγνότητα σε αυτή την παράλογη και ασεβή περιπέτεια open-world που προσφέρει το Destroy All Humans 2 Reprobed, που με έκανε να καταστρέψω το νησί Αλκατράζ χρησιμοποιώντας έναν θανατηφόρο ιπτάμενο δίσκο ή να εντοπίσω τον κακόβουλο χίπη γνωστό μόνο ως Coyote Bongwater. Και ενώ η ιστορία του Reprobed χρησιμοποιήθηκε κυρίως ως ένα όχημα για χαζά αστεία και για το στήσιμο γελοίων σεναρίων ενώ τρέχω αχαλίνωτα και να τραβάω τον ανθρώπινο εγκέφαλο από τα γήινα κεφάλια, πρέπει να θυμάμαι ότι είναι μεγάλη προτεραιότητα η βλακεία και οι διασκεδαστικές γελοιότητες πάνω απ ‘όλα. Αυτό προσφέρει μια μοναδική, ξεδιάντροπη γοητεία που ταιριάζει εκπληκτικά με τον χλευαστικό τόνο αυτού του χαοτικού παιχνιδιού.

Destroy All Humans 2 Reprobed Preview: Μια υπέροχα χαοτική περιπέτεια
Destroy All Humans 2 Reprobed Preview: Μια υπέροχα χαοτική περιπέτεια

Οι δύο τοποθεσίες που εξερεύνησα – το Bay City, μια πολύχρωμη, ψυχεδελική σάτιρα του Σαν Φρανσίσκο, και το Albion, σε μια εποχή Ψυχρού Πολέμου ενώ γίνεται επανασχεδιασμός του Λονδίνου από mutants – ήταν τόσο γελοίες όσο θυμόμουν. Ως ντόπιος του Σαν Φρανσίσκο, τίποτα δεν φέρνει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου πιο γρήγορα από το να τρέχω σε μια ακόμη πιο φανταχτερή εκδοχή της πόλης που γνωρίζω και αγαπώ και να προκαλώ την πλήρη κατάκλιση. Κουνούσα αυτοκίνητα πάνω-κάτω αψηφώντας τους νόμους της φυσικής με γελοίο τρόπο μέχρι που εξερράγησαν και ανατίναξαν τα σκηνικά ενός τρομοκράτη χίπη από τον ουρανό με μια γιγάντια ακτίνα λέιζερ. Σίγουρα είναι εντελώς ανόητα πράγματα, αλλά είναι ένα είδος διασκέδασης που μπορεί να είναι εξαιρετικά καθαρτικό και είναι σε έλλειψη αυτές τις μέρες. Αλλά το Destroy All Humans 2 Reprobed μπορεί να προσφέρει κάτι τέτοιο.

Δείτε επίσης: V Rising: Το νέο παιχνίδι του Steam έχει ήδη πάνω από 500.000 παίκτες

Επισκέφθηκα μόνο τα δύο πρώτα open-world hubs στο preview build, αλλά ακόμα και σε αυτά τα πρώτα στάδια του Destroy All Humans 2 Reprobed, τα εργαλεία καταστροφής που είχα στη διάθεσή μου έκαναν εξαιρετική δουλειά και με άφησαν να προκαλέσω πλήρες χάος με ενδιαφέροντες και δημιουργικούς τρόπους. Για παράδειγμα, ενώ βρισκόμουν στον ιπτάμενο δίσκο μου, μπορούσα να φέρνω αντικείμενα προς το πλοίο μου μόνο για να τα εκτοξεύσω με υψηλή ταχύτητα λίγο αργότερα ή να αντιστρέψω τη βαρύτητα σε μια δεδομένη περιοχή για λίγα δευτερόλεπτα πριν όλα καταρρεύσουν σε καταστροφικό αποτέλεσμα. Με τα πόδια, η ικανότητά μου να προκαλώ πανδαιμόνιο ήταν εξίσου ισχυρή, όπως ένα όπλο ανιχνευτή που τραβούσε τους εγκεφάλους από τα θύματά μου ή ένα raygun με δύναμη αγάπης που ανάγκαζε τους ανθρώπους να αρχίσουν να χορεύουν ανεξέλεγκτα.

Destroy All Humans 2 Reprobed Preview: Μια υπέροχα χαοτική περιπέτεια
Destroy All Humans 2 Reprobed Preview: Μια υπέροχα χαοτική περιπέτεια

Αν υπάρχει κάτι που χαλούσε την εμπειρία μου ενώ προκαλούσα το χάος, είναι ότι όλη η αταξία που έκανα συχνά οδηγούσε σε περίεργα bugs ή σε πράγματα που σπάνε τυχαία. Μερικές φορές οι στόχοι της αποστολής εμφάνιζαν bugs, με αποτέλεσμα να φορτώσω ένα προηγούμενο checkpoint, ή οι φωνές των χαρακτήρων εξασθενούσαν ανεπαίσθητα χωρίς λόγο, ή κάποια τρελά bugs εμφανίζονταν στην οθόνη. Τούτου λεχθέντος, αυτό που έπαιξα δεν ήταν σε καμία περίπτωση ένα ολοκληρωμένο προϊόν, οπότε ελπίζουμε ότι θα εξαλείψουν λίγα από αυτά τα σφάλματα πριν από την πλήρη κυκλοφορία του Destroy All Humans 2 Reprobed.

Έχει περάσει καιρός από τότε που έχω παίξει κάτι τόσο ασύστολα ανόητο όπως το Destroy All Humans 2 Reprobed, και μέχρι στιγμής φαίνεται ότι θα είναι μια πολύ ευπρόσδεκτη αλλαγή ρυθμού. Ανυπομονώ να προκαλέσω περισσότερο τρόμο στους πολίτες της Γης όταν κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Πηγή: ign.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS