ΑρχικήgamingV Rising: Το νέο παιχνίδι του Steam έχει ήδη πάνω από 500.000...

V Rising: Το νέο παιχνίδι του Steam έχει ήδη πάνω από 500.000 παίκτες

Υπάρχει ένα νέο παιχνίδι στο Steam από αυτήν την εβδομάδα που ονομάζεται V Rising και αν δεν το έχετε ήδη ακούσει, ίσως τώρα είναι η ώρα να του ρίξετε μια ματιά. Πολλοί άνθρωποι προφανώς το έχουν ήδη δει, παρόλο που το παιχνίδι μόλις τώρα μπήκε σε early access, με προγραμματιστή και εκδότη τα Stunlock Studios, να ανακοινώνουν αυτή την εβδομάδα ότι το survival παιχνίδι έχει ήδη πάνω από 500.000 συνολικά παίκτες με την αιχμή του να έχει ήδη φτάσει τους 130.000. Ωστόσο, είναι διαθέσιμο μόνο στο Steam, επομένως θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή για να παίξετε, αλλά οι απαιτήσεις του συστήματος είναι ευτυχώς αρκετά συγχωρητικές για να μπορούν να παίξουν διαφορετικά συστήματα, ακόμα κι αν ο δικός σας υπολογιστής είναι λίγο παλιός.

V Rising: Το νέο παιχνίδι του Steam έχει ήδη πάνω από 500.000 παίκτες
V Rising: Το νέο παιχνίδι του Steam έχει ήδη πάνω από 500.000 παίκτες

Το V Rising μόλις πέτυχε αυτά τα εντυπωσιακά milestones αυτήν την εβδομάδα, μετά την κυκλοφορία του σε early access στις 17 Μαΐου, οπότε έχει ήδη ξεκινήσει με δυναμικό τρόπο. Αυτή η ξαφνική προσοχή καθώς και ορισμένα στοιχεία του παιχνιδιού, έχουν προκαλέσει συγκρίσεις με το Valheim του Iron Gate, ένα άλλο παιχνίδι survival που αγάπησαν οι άνθρωποι. Το V Rising ανταλλάσσει τους Vikings με βρικόλακες και επιτρέπει στους παίκτες να εξερευνήσουν και να επιβιώσουν είτε μόνοι τους είτε με άλλους μέσω των επιλογών single-player ή multiplayer.

Δείτε επίσης: GreedFall 2: The Dying World ανακοινώθηκε για PC και κονσόλες

V Rising: Το νέο παιχνίδι του Steam έχει ήδη πάνω από 500.000 παίκτες
V Rising: Το νέο παιχνίδι του Steam έχει ήδη πάνω από 500.000 παίκτες

«Ξυπνήστε σαν εξασθενημένος βρικόλακας μετά από αιώνες ύπνου», αναφέρει ένα preview του παιχνιδιού. «Κυνηγήστε αίμα για να ανακτήσετε τη δύναμή σας ενώ κρύβεστε από τον καυτό ήλιο για να επιβιώσετε. Ξαναχτίστε το κάστρο σας και μετατρέψτε τους ανθρώπους σε πιστούς υπηρέτες σας σε μια προσπάθεια να υψώσετε την αυτοκρατορία των βρικόλακών σας. Δημιουργήστε συμμάχους ή εχθρούς στο διαδίκτυο ή παίξτε μόνοι τοπικά, διώξτε τους ιερούς στρατιώτες και διεξάγετε πόλεμο σε έναν κόσμο συγκρούσεων».

Δείτε επίσης: Fortnite: Βιώστε το GeForce Performance με νέα mobile touch controls

Από την κυκλοφορία του στις αρχές της εβδομάδας, το V Rising έχει ήδη λάβει μια επείγουσα επιδιόρθωση για την επίλυση ορισμένων προβλημάτων server, γεγονός που δημιουργεί μια θετική τάση ανταπόκρισης τόσο νωρίς στη ζωή του παιχνιδιού. Οι προγραμματιστές αναγνώρισαν το milestone των 500.000 παικτών στις 20 Μαΐου, ενώ αμέσως μετά τόνισαν ότι είχε πάνω από 100.000 παίκτες ενεργούς στο παιχνίδι ταυτόχρονα. Σύμφωνα με το SteamDB, αυτός ο αριθμός έχει αυξηθεί από τότε, με τους κορυφαίους να ανέρχονται συνολικά σε 130.626 ταυτόχρονους παίκτες από τις 21 Μαΐου.

Πηγή: comicbook.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS