ΑρχικήinetΟυκρανία - Σύνορα: Η Tesla προσφέρει δωρεάν supercharging

Ουκρανία – Σύνορα: Η Tesla προσφέρει δωρεάν supercharging

Η Tesla έχει αρχίσει να προσφέρει δωρεάν supercharging στην Ουκρανία – για την ακρίβεια στα σύνορα της χώρας – για άτομα που εγκαταλείπουν τη χώρα μετά τη ρωσική εισβολή.

Δείτε επίσης: Ουκρανία: Ο “IT Army” της στοχεύει 31 ρωσικές οντότητες

Ουκρανία σύνορα

Όταν περιοχές του κόσμου πλήττονται από φυσικές καταστροφές, η Tesla είναι γνωστό ότι προσφέρει δωρεάν supercharging σε αυτές τις περιοχές για να προσφέρει το ελάχιστο στους ανθρώπους που πρέπει αναγκαστικά να ταξιδέψουν σε ένα πιο ασφαλές περιβάλλον.

Για παράδειγμα, η Tesla πρόσφερε δωρεάν supercharging σε ιδιοκτήτες σε αρκετές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια τυφώνων στα νότια των ΗΠΑ.

Τώρα, για πρώτη φορά, η Tesla το κάνει όχι για μια φυσική καταστροφή, αλλά για μια ανθρωπογενή καταστροφή – την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin ξεκίνησε μια «στρατιωτική επιχείρηση» την περασμένη εβδομάδα που ισοδυναμεί τώρα με μια μεγάλης κλίμακας εισβολή στη γειτονική Ουκρανία.

Οι ουκρανικές δυνάμεις αντεπιτίθενται στον γείτονά τους, αλλά ο ρωσικός στρατός έχει καταλάβει αρκετές περιοχές της χώρας.

Δείτε επίσης: Binance: Δεν θα μπλοκάρουμε λογαριασμούς Ρώσων χρηστών παρά το αίτημα της Ουκρανίας

Πολλοί αποφάσισαν να καταφύγουν σε άλλες γειτονικές χώρες, όπως η Πολωνία και η Σλοβακία.

Σε ένα email προς τους τοπικούς ιδιοκτήτες, η Tesla ανακοίνωσε ότι κάνει πολλούς σταθμούς Supercharger κοντά στα σύνορα της Ουκρανίας δωρεάν για χρήση τόσο για ηλεκτρικά οχήματα Tesla όσο και για μη Tesla:

Δωρεάν φόρτιση σε περιοχές της Πολωνίας, της Σλοβακίας και της Ουγγαρίας.

Από τη Δευτέρα, ενεργοποιούμε προσωρινά τη δωρεάν υπερφόρτιση τόσο για οχήματα Tesla όσο και για οχήματα εκτός Tesla σε περιοχές που επηρεάστηκαν από την πρόσφατη κατάσταση στην Ουκρανία. Ξεκινώντας με τις παρακάτω περιοχές:

  • Trzebownisko (Πολωνία)
  • Košice (Σλοβακία)
  • Miskolc (Ουγγαρία)
  • Debrecen (Ουγγαρία)

Ελπίζουμε ότι αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε την ησυχία σας για να φτάσετε σε μια ασφαλή τοποθεσία. Όπως πάντα, πατήστε οποιονδήποτε ιστότοπο στην οθόνη αφής του αυτοκινήτου σας για να δείτε την τρέχουσα τιμολόγηση. Παραμείνετε ασφαλείς.

Αυτή η πρωτοβουλία της Tesla σηματοδοτεί και την πρώτη φορά που η Tesla ενεργοποιεί τη δωρεάν φόρτιση και για οχήματα που δεν ανήκουν στην Tesla.

Δείτε επίσης: Χάρτες Google: Ερευνητές παρακολούθησαν την εισβολή στην Ουκρανία

Η Tesla δεν λειτουργεί επίσημα στην Ουκρανία, αλλά φημολογείται ότι θα εισέλθει στην αγορά σύντομα και μάλιστα νωρίτερα μέσα στην χρονιά πρόσθεσε προγραμματισμένες τοποθεσίες για σταθμούς Supercharger στη χώρα:

Ουκρανία σύνορα

Παρά το γεγονός ότι δεν πωλεί επίσημα τα αυτοκίνητά της στη χώρα, υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες Tesla στην Ουκρανία που αποφάσισαν να εισάγουν οι ίδιοι οχήματα Tesla στην χώρα.

Πηγή πληροφοριών: electrek.co

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS