ΑρχικήinetT-Mobile: Θα απολύσει ανεμβολίαστους υπαλλήλους;

T-Mobile: Θα απολύσει ανεμβολίαστους υπαλλήλους;

Τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει αναφορές που υποστηρίζουν ότι η T-Mobile σχεδιάζει να απολύσει ανεμβολίαστους υπαλλήλους στις 2 Απριλίου.

T-Mobile ανεμβολίαστους υπαλλήλους

Το Bloomberg αναφέρει ότι οι υπάλληλοι (corporate employees) της γνωστής εταιρείας, που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του COVID-19 έως τις 2 Απριλίου, θα απολυθούν. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι που θα παραμείνουν μερικώς εμβολιασμένοι έως τις 21 Φεβρουαρίου, θα τεθούν σε άδεια άνευ αποδοχών μέχρι να λάβουν τις απαραίτητες δόσεις, ώστε να θεωρούνται πλήρως εμβολιασμένοι.

Δείτε επίσης: Η Google απειλεί με απόλυση τους ανεμβολίαστους υπαλλήλους

Η T-Mobile φαίνεται να επιβεβαίωσε αυτά τα σχέδια στο Engadget. “Στα badge-controlled γραφεία της T-Mobile μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο όσοι έχουν εμβολιαστεί κατά του COVID-19 και έχουμε ειδοποιήσει τους εργαζομένους ότι απαιτούμε από τους υπαλλήλους γραφείου να έχουν εμβολιαστεί πλήρως έως τις 2 Απριλίου“, είπε η εταιρεία στο Engadget. “Κατανοούμε ότι αυτή είναι μια προσωπική απόφαση για ορισμένους υπαλλήλους, αλλά πιστεύουμε ότι η λήψη αυτού του μέτρου θα μας φέρει σε καλύτερη θέση για να προστατεύσουμε την κοινότητα της T-Mobile“.

Δείτε επίσης: Apple: Οι ανεμβολίαστοι υπάλληλοι στα γραφεία θα κάνουν τεστ κάθε μέρα

T-Mobile απολύσει υπαλλήλους
T-Mobile: Θα απολύσει ανεμβολίαστους υπαλλήλους;

Η T-Mobile φαίνεται να είπε επίσης στο The Verge ότι θα κάνει κάποιες εξαιρέσεις σχετικά με τους ανεμβολίαστους υπαλλήλους. Οι εξαιρέσεις αυτές θα ισχύσουν “για ορισμένους ρόλους, τοποθεσίες κ.ά“. Λέγεται ότι η νέα πολιτική της εταιρείας δεν θα ισχύει για το προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών, τους τεχνικούς και άλλους υπαλλήλους της T-Mobile που δεν εργάζονται από τα γραφεία της. Ωστόσο, όλοι οι υπάλληλοι της εταιρείας ενθαρρύνονται να κάνουν το εμβόλιο για να προστατευτούν από τον ιό.

Η απόφαση της T-Mobile έρχεται μετά τη μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων λόγω της παραλλαγής Omicron του COVID-19. Αυτή η παραλλαγή έχει αρχίσει να υποχωρεί, αλλά μια δεύτερη έκδοσή της πιστεύεται ότι είναι το ίδιο μεταδοτική.

Δείτε επίσης: RedLine malware: Εκμεταλλεύεται τη μετάλλαξη Omicron για να μολύνει χρήστες

Όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότερες εταιρείες έχουν ανακοινώσει ότι το εμβόλιο είναι υποχρεωτικό για να συνεχίσουν να εργάζονται οι υπάλληλοί τους.

Πηγή: PCMag

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS