ΑρχικήHow ToΠώς θα ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία του Reddit

Πώς θα ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία του Reddit

Δεν είναι μυστικό ότι πολλοί άνθρωποι προτιμούν τη σκοτεινή λειτουργία και τη χρησιμοποιούν όπου τους δίνεται η δυνατότητα. Αν είστε λάτρης του Reddit και της σκοτεινής λειτουργίας, τότε αυτό θα σας χαροποιήσει: Ο ιστότοπος του Reddit και οι εφαρμογές για κινητά iPhone, iPad και Android προσφέρουν σκοτεινή λειτουργία. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να την ενεργοποιήσετε.

Reddit

Δείτε επίσης: Έπεσε το Reddit! Οι χρήστες σε όλο τον κόσμο αναφέρουν προβλήματα

Το Reddit αποκαλούσε τη σκοτεινή του λειτουργία “Νυχτερινή λειτουργία”, αλλά πλέον την έχει αλλάξει στον πιο δημοφιλή ορισμό “Dark Mode”. Οι ρυθμίσεις για την ενεργοποίηση της λειτουργίας βρίσκονται βασικά στο ίδιο σημείο, είτε χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο είτε την εφαρμογή για κινητά. Συνδεθείτε σε ό,τι χρησιμοποιείτε και ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Στον ιστότοπο του Reddit, κάντε κλικ στο avatar του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.

Δείτε ακόμα: NoNewNormal banned: Γιατί το Reddit προχώρησε σε αυτή την κίνηση;

Στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί εναλλαγής «Σκοτεινή λειτουργία».

σκοτεινή λειτουργία

Η σκοτεινή λειτουργία ενεργοποιείται αμέσως. Η δυνατότητα θα μετονομαστεί σε ενεργοποιημένη ακόμα και αν αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας. Θα ενεργοποιηθεί επίσης αυτόματα σε όλους τους άλλους υπολογιστές από τους οποίους συνδέεστε.

Στην εφαρμογή Reddit για iPhone, iPad και Android, πρώτα πατήστε το avatar του προφίλ σας στην επάνω αριστερή ή επάνω δεξιά γωνία.

Δείτε επίσης: Google Play app “διέσπειρε” το banking trojan Vultur σε συσκευές Android

Στη συνέχεια, από το κάτω μέρος του μενού, επιλέξτε το εικονίδιο του φεγγαριού.

Το Dark Mode ενεργοποιείται αμέσως και θα παραμείνει ενεργοποιημένο μέχρι να το απενεργοποιήσετε ξανά εσείς οι ίδιοι. Εάν απεγκαταστήσετε και επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή, θα λάβει τη ρύθμιση Dark Mode αμέσως μόλις συνδεθείτε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS