ΑρχικήinetΈπεσε το Reddit! Οι χρήστες σε όλο τον κόσμο αναφέρουν προβλήματα

Έπεσε το Reddit! Οι χρήστες σε όλο τον κόσμο αναφέρουν προβλήματα

Ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης Reddit έχει “πέσει”, με τους χρήστες να μην έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο ή την εφαρμογή.

Reddit

Δείτε επίσης: NoNewNormal banned: Γιατί το Reddit προχώρησε σε αυτή την κίνηση;

Σύμφωνα με τον ιστότοπο DownDetector, ο οποίος εντοπίζει τις διακοπές διαδικτύου, οι χρήστες άρχισαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα περίπου στις 9:40 μ.μ. GMT (4:40 μ.μ. EDT).

Πολλοί χρήστες χρησιμοποιήσαν το Twitter για να μοιραστούν τα προβλήματα τους, αν και προς το παρόν δεν είναι σαφές ποια είναι η πηγή της διακοπής.

Το Independent επικοινώνησε με το Reddit για περισσότερες πληροφορίες και η εταιρεία φαίνεται πως έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα.

«Αυτή τη στιγμή ερευνούμε το ζήτημα που έχει προκύψει», αναφέρει ένα tweet από τον επίσημο λογαριασμό Reddit Status.

Δείτε επίσης: Πώς θα αποκρύψετε την κατάσταση σύνδεσής σας στο Reddit

Η διακοπή λειτουργίας ακολουθεί των προβλημάτων που αντιμετώπισε το Snapchat, το οποίο βγήκε για λίγο εκτός σύνδεσης την περασμένη εβδομάδα, καθώς και με το Facebook – το οποίο αντιμετώπισε μια πολύ μεγάλη διακοπή η οποία διήρκησε πέντε ώρες και πήγε μαζί του και τις πλατφόρμες WhatsApp και Instagram.

Δείτε επίσης: Reddit: Αντιμετωπίζουμε την παραπληροφόρηση με τον καλύτερο τρόπο

Ο κύριος λόγος για αυτήν τη διακοπή ήταν ένα λανθασμένο command κατά τη διάρκεια συνηθισμένων εργασιών συντήρησης, το οποίο έκλεισε το Facebook εκτός της σουίτας του στο χώρο εργασίας του και η εταιρεία αναγκάστηκε να έχει φυσική πρόσβαση στα κέντρα δεδομένων της.

Πηγή πληροφοριών: independent.co.uk

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS