ΑρχικήinetΤο Twitter συνεργάζεται με τη Walmart για το "Livestream Shopping"

Το Twitter συνεργάζεται με τη Walmart για το “Livestream Shopping”

Το Twitter πραγματοποιεί μια εκδήλωση «Livestream Shopping» στις ΗΠΑ χάρη σε μια νέα συνεργασία με τη Walmart.

Twitter Walmart
Το Twitter συνεργάζεται με τη Walmart για το “Livestream Shopping”

Δείτε επίσης: Ο Google Chrome 96 “σπάει” Twitter, Discord και Instagram

Η Walmart θα ξεκινήσει στις 28 Νοεμβρίου (7 μ.μ. ET) την live εκδήλωση Cyber ​​Deals στο Twitter, σηματοδοτώντας έτσι το ντεμπούτο της πλατφόρμας στο Livestream Shopping. Αυτή η εκδήλωση livestream επιτρέπει στους χρήστες να ψωνίζουν τα προϊόντα που εμφανίζονται στη μετάδοση και ακόμη και να αλληλεπιδρούν με το κοινό κάνοντας tweet για την εκδήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Walmart έχει στο παρελθόν πραγματοποιήσει live εκδηλώσεις σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το TikTok, επομένως αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Ωστόσο, αυτή θα είναι η πρώτη εισβολή του Twitter σε livestream. Η εκδήλωση της 28ης Νοεμβρίου θα μεταδοθεί και στον ιστότοπο Walmart.com/live του λιανοπωλητή και στις σελίδες του στο Facebook, το Instagram, το TikTok και το YouTube.

Οι αγοραστές θα βρουν live broadcasts πάνω από μια σελίδα Live Event στο Twitter. Επιπλέον, θα περιλαμβάνει μια καρτέλα Shop και ένα Banner με δυνατότητα αγοράς που θα εμφανίζει τα προϊόντα που εμφανίζονται στο livestream. Όταν ο πελάτης επιλέγει ένα προϊόν, ανακατευθύνεται σε έναν in-app browser για ολοκλήρωση της αγοράς.

Δείτε επίσης: Το Twitter λανσάρει τη δυνατότητα tipping στους χρήστες Android

Το Twitter συνεργάζεται με τη Walmart για το “Livestream Shopping”

Είναι ενδιαφέρον ότι το livestream θα συνεχιστεί ακόμη και σε αυτόν τον in-app browser. Το Twitter ισχυρίζεται ότι αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να συνεχίσουν να παρακολουθούν τη ροή ακόμα και κατά την ολοκλήρωση της αγοράς.

Δείτε επίσης: iOS 15: Το Twitter διερευνά σφάλμα που προκαλεί αποσυνδέσεις

Το Twitter έχει δείξει ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για τη σύνδεση των υπηρεσιών του με το ηλεκτρονικό εμπόριο. Τον Ιούλιο, η εταιρεία παρουσίασε ένα εργαλείο γνωστό ως Shop Module. Αυτό επιτρέπει στους λιανοπωλητές και τις επιχειρήσεις να επισημαίνουν τα προϊόντα τους στα προφίλ τους στο Twitter.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS