ΑρχικήinetiOS 15: Το Twitter διερευνά σφάλμα που προκαλεί αποσυνδέσεις

iOS 15: Το Twitter διερευνά σφάλμα που προκαλεί αποσυνδέσεις

Το Twitter για iOS φέρεται να επηρεάζεται από ένα περίεργο σφάλμα που προκαλεί συνεχείς αποσυνδέσεις από το λογαριασμό. Οι χρήστες που επηρεάζονται από αυτό το σφάλμα στο Twitter, χρησιμοποιούν το iOS 15. Ένας μεγάλος αριθμός χρηστών παραπονέθηκε για τις αποσυνδέσεις και η πλατφόρμα είπε ότι θα διερευνήσει το θέμα. Λέγεται επίσης ότι το σφάλμα επηρεάζει όλους τους λογαριασμούς στους οποίους έχει συνδεθεί ένας χρήστης μέσω της συσκευής που τρέχει το iOS 15.

Δείτε επίσης: Apple: Επεκτείνει το repair program για το πρόβλημα ήχου σε iPhone 12/iPhone 12 Pro

iOS 15 Twitter αποσυνδέσεις
iOS 15: Το Twitter διερευνά σφάλμα που προκαλεί αποσυνδέσεις

Τα σχόλια για το σφάλμα ήταν πολλά.

Ένας χρήστης αναφέρει: “Hey @Τwitter, μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις κάτι για να μην χρειάζεται να συνδέομαι κάθε μέρα; Δεν αποσυνδέομαι ποτέ από τον λογαριασμό μου, αλλά αναγκάζομαι να συνδέομαι. Ευχαριστώ“.

Δείτε επίσης: Τwitter: Βασικές βελτιώσεις εφαρμογής μόνο για όσους πληρώνουν

Ένας άλλος χρήστης έγραψε χθες στο Τwitter: “ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΠΟΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ TWITTER ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΟΥ;;;; ΕΧΩ 8 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ TWITTER ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ;;;;;;;;; ΤΟ ΚΑΝΩ ΗΔΗ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ“.

Όπως είπαμε παραπάνω, το Twitter ανέφερε ότι ερευνά το θέμα. Σύμφωνα με τις απαντήσεις στην ανάρτηση, είναι προφανές ότι ένας μεγάλος αριθμός χρηστών του iOS 15 αντιμετωπίζουν το πρόβλημα με τις αποσυνδέσεις.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το Twitter ανακοίνωσε ότι ενημέρωσε την εφαρμογή του στο iOS για να διορθώσει ένα σφάλμα που έκανε τα tweets των χρηστών να εξαφανίζονται, ενώ οι χρήστες προσπαθούσαν να τα διαβάσουν στην εφαρμογή. Το ζήτημα επηρέασε τους χρήστες σε ολόκληρη την πλατφόρμα και επιλύθηκε αρχικά για το Web client. Η πλατφόρμα το έχει διορθώσει και στο iOS αλλά δεν έχει ακόμη αποκαλύψει πότε θα λυθεί το ζήτημα για τους χρήστες σε smartphone και tablet Android.

Δείτε επίσης: Το Τwitter λανσάρει τη δυνατότητα tipping στους χρήστες Android

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις αναρτήσεις που έκαναν οι χρήστες στο Τwitter για τις συνεχείς αποσυνδέσεις:

Συνιστάται στους χρήστες που επηρεάζονται από το σφάλμα να βεβαιωθούν ότι εκτελούν την πιο πρόσφατη έκδοση Τwitter και να παρακολουθούν τον λογαριασμό υποστήριξης της εταιρείας για ενημερώσεις.

Πηγή: gadgets.ndtv.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS