ΑρχικήsecurityΗ Apple διορθώνει το ελάττωμα του macOS Monterey

Η Apple διορθώνει το ελάττωμα του macOS Monterey

Το MacOS Monterey όπως σας ενημερώσαμε κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες και δυστυχώς σε μερικούς χρήστες προκάλεσε ορισμένα προβλήματα.

Δείτε επίσης: Το MacOS Monterey κυκλοφορεί τώρα σε όλους τους Mac!

macOS Monterey

Δείτε επίσης: macOS 12 Monterey beta: Φέρνει αλλαγές σε FaceTime και Safari

Σύμφωνα με το 9to5Mac, η Apple είπε στον YouTuber Rene Ritchie ότι διόρθωσε ένα πρόβλημα firmware που εμποδίζει την εκκίνηση ορισμένων Mac με τσιπ ασφαλείας T2. Οι νέοι upgraders που εγκαθιστούν το Monterey θα λαμβάνουν πλέον updated firmware μαζί με το λειτουργικό σύστημα. Το τσιπ T2 υπάρχει στα περισσότερα Mac που κυκλοφόρησαν μεταξύ 2018 και 2020.

Η Apple δεν είπε ποια συστήματα ήταν πιο πιθανό να επηρεαστούν. Ωστόσο, είπε ότι μόνο ένας “πολύ μικρός αριθμός” χρηστών αντιμετώπισε το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Δείτε επίσης: Η Apple κυκλοφορεί το iOS 14.8.1 για όσους δεν θέλουν να μεταβούν στο iOS 15.1

Δυστυχώς, δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να ανακτήσετε το Mac σας ως αποτέλεσμα της ενημέρωσης. Εάν αντιμετωπίσετε πρόβλημα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την τεχνική υποστήριξη της Apple. Δεν είναι σαφές εάν θα χρειαστεί να στείλετε το Mac σας για σέρβις, αλλά είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι αυτό θα μπορούσε να χαλάσει την εμπειρία σας στο Monterey. Όσο συνηθισμένα κι αν είναι τα σφάλματα εκκίνησης του λειτουργικού συστήματος, σπάνια είναι τόσο σοβαρά.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS