ΑρχικήUpdatesΗ Apple κυκλοφορεί το iOS 14.8.1 για όσους δεν θέλουν να μεταβούν...

Η Apple κυκλοφορεί το iOS 14.8.1 για όσους δεν θέλουν να μεταβούν στο iOS 15.1

Η Apple κυκλοφόρησε χθες το iOS 14.8.1, μία ημέρα μετά την κυκλοφορία των iOS 15.1, iPadOS 15.1, watchOS 8.1, tvOS 15.1 και macOS Monterey.

Δείτε επίσης: iOS: Με το PhoneRescue μπορείτε να ανακτήσετε χαμένες φωτογραφίες και δεδομένα

Apple iOS 14 iOS 15.1

Η νέα ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος (iOS 14.8.1) έρχεται μόλις ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του iOS 14.8 και προορίζεται για τους χρήστες που δεν θέλουν να ενημερώσουν τα iPhone τους στο iOS 15.

Αν θέλετε να ενημερώσετε το smartphone σας, μπορείτε να μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και από εκεί να επιλέξετε “General” και, στη συνέχεια, “Software Update“. Η Apple κυκλοφόρησε, επίσης, το iPadOS 14.8.1 για χρήστες iPad.

Δείτε επίσης: To Apple Fitness+ διαθέσιμο σε 15 νέες χώρες από 3 Νοεμβρίου

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε beta έκδοση του iOS 14.8.1, επομένως η νέα ενημέρωση αποτέλεσε έκπληξη για τους χρήστες. Τα release notes της Apple για τη συγκεκριμένη ενημέρωση αναφέρουν απλώς ότι “παρέχει σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας και συνιστάται για όλους τους χρήστες“.

Νωρίτερα φέτος, ο κατασκευαστής iPhone δήλωσε ότι θα έδινε στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέξουν αν θέλουν να μεταβούν στο iOS 15 (μόλις κυκλοφορούσε) ή αν θα παραμείνουν στο iOS 14, όσο λαμβάνει σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας (π.χ. iOS 14.8.1).

Βλέπουμε ότι αυτό όντως ισχύει, αφού το iOS προσφέρει τώρα την επιλογή μεταξύ δύο ενημερωμένων εκδόσεων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Οι χρήστες μπορούν να ενημερώσουν τα iPhone τους στην πιο πρόσφατη έκδοση του iOS 15 ή να συνεχίσουν με το iOS 14 και να λαμβάνουν ενημερώσεις ασφαλείας, μέχρι να νιώσουν έτοιμοι να προχωρήσουν στην επόμενη βασική ενημερωμένη έκδοση.

Δείτε επίσης: Apple: Αρνήθηκε να επισκευάσει iPhone που κατέστρεψε η ίδια;

Παράλληλα με την κυκλοφορία του iOS 14.8.1, η Apple δημοσίευσε τα security updates notes της, τα οποία δείχνουν ότι η εταιρεία διόρθωσε σφάλματα που σχετίζονται με τον ήχο, το ColorSync, το Continuity Camera, το CoreGraphics, GPU Drivers, IOMobileFrameBuffer, Kernel, Sidecar, Status Bar, Voice Control και WebKit.

Πηγή: 9to5mac

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS