ΑρχικήUpdatesΤο MacOS Monterey κυκλοφορεί τώρα σε όλους τους Mac!

Το MacOS Monterey κυκλοφορεί τώρα σε όλους τους Mac!

Η Apple ξεκίνησε να κυκλοφορεί το πιο πρόσφατο macOS, macOS Monterey. Το τελευταίο macOS έχει ήδη ξεκινήσει να κυκλοφορεί σε όλα τα μηχανήματα και έρχεται ως διάδοχος του macOS Big Sur. Το macOS Monterey παρουσιάστηκε από την Apple τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Προγραμματιστών (WWDC) της εταιρείας. Φέρνει νέες δυνατότητες όπως ένα επανασχεδιασμένο πρόγραμμα περιήγησης Safari, νέες ενημερώσεις FaceTime και άλλες λειτουργίες όπως η λειτουργία εστίασης, το Universal control και άλλα. Με το macOS Monterey, η Apple εστιάζει στη χρήση πολλών συσκευών και σε μια πιο fluid εμπειρία.

Δείτε επίσης: Η Apple ανακοίνωσε το νέο MacBook Pro: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

MacOS Monterey

Δείτε επίσης: Ο Steve Jobs ήθελε η Dell να προεγκαταστήσει το Mac OS σε PCs και να πληρώσει πολλά εκατομμύρια

Η ενημέρωση έρχεται ως δωρεάν αναβάθμιση για όλους τους χρήστες Mac. Οι χρήστες των υπολογιστών της Apple θα λαμβάνουν την ενημέρωση αυτόματα. Για τη λήψη της ενημέρωσης, οι χρήστες πρέπει να μεταβούν στο System Preferences > Software update. Οι χρήστες μπορούν να επισκεφτούν το “About this Mac” από το μενού της Apple για να ελέγξουν για την ενημέρωση. Όσον αφορά τις δυνατότητες, το macOS Monterey έρχεται ως ενημέρωση εμπειρίας χρήστη και όχι ως interface redesign.

Με την Apple να εστιάζει στην υποστήριξη πολλαπλών συσκευών, μια λειτουργία Universal Control δίνει στους χρήστες την δυνατότητα της απρόσκοπτης χρήσης διαφορετικών συσκευών όπως το iPad ή το MacBook ή ένα Apple Mac ή ακόμα και το Apple Pencil – όλα ταυτόχρονα. Το νέο macOS φέρνει και το AirPlay στους Mac. Οι χρήστες θα μπορούν πλέον να αναπαράγουν μουσική στα ηχεία iMac τους μέσω γρήγορης, ασύρματης σύνδεσης.

Δείτε επίσης: FarmVille 3: Έρχεται το Νοέμβριο σε iPhone, iPad, Mac, Android

Το FaceTime λαμβάνει πολλές ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης Spatial Audio, μιας νέας νέας προβολής Grid και της δυνατότητας να περιλαμβάνει χρήστες που δεν έχουν Mac στις κλήσεις FaceTime. Το Safari αποκτά και ένα πιο καθαρό user interface και group tabs. Τα shortcuts στο macOS Monterey λειτουργούν όπως με το iPhone ή το iPad, βοηθώντας τους χρήστες να αυτοματοποιούν τα tasks σε υπολογιστή Mac.

Πηγή πληροφοριών: news18.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS