ΑρχικήUpdatesGoogle Photos: Το νέο κουμπί σαρώνει για παρόμοιες εικόνες

Google Photos: Το νέο κουμπί σαρώνει για παρόμοιες εικόνες

Το Google Photos έχει προσθέσει μια νέα δυνατότητα που διευκολύνει την εύρεση παρόμοιων φωτογραφιών που τραβήχτηκαν σε διαφορετικές ώρες και τοποθεσίες, επεκτείνοντας περαιτέρω την ήδη ισχυρή λειτουργία αναζήτησης.

Δείτε επίσης: Google Photos: Η λειτουργία ‘Locked Folder’ έρχεται στο iOS

Google Photos

Δείτε επίσης: Google Chrome: Έκτακτο update για να διορθωθούν zero-day ευπάθειες

Το ρωσικό κανάλι στο Telegram που ονομάζεται Google News εντόπισε το κουμπί “More like this” στις Google Photos, το οποίο σας επιτρέπει να αναζητήσετε παρόμοιες εικόνες στη βιβλιοθήκη σας. Όταν πατάτε το μενού με τις τρεις κουκκίδες επάνω δεξιά σε μια φωτογραφία, εμφανίζεται το νέο κουμπί.

Όπως υποδηλώνει το όνομά της, η δυνατότητα σαρώνει για εικόνες που μοιάζουν με αυτήν που βλέπετε αυτήν τη στιγμή. Αυτό το κάνει σαρώνοντας τη φωτογραφία σας και στη συνέχεια αρχίζει να σαρώνει τη βιβλιοθήκη σας για παρόμοιες εικόνες. Το νέο κουμπί βρίσκεται ανάμεσα στα κουμπιά “Add to album” και “Move to Archive”.

Η νέα λειτουργία είναι χρήσιμη εάν θέλετε να συγκρίνετε δύο φωτογραφίες από διαφορετικές χρονικές περιόδους που φαίνεται να είναι ίδιες. Μπορείτε ακόμη να το χρησιμοποιήσετε για να εμφανίσετε φωτογραφίες που έχετε ξεχάσει εντελώς.

Δείτε επίσης: Google Calendar: Πώς να εμφανίσετε ώρες εργασίας & την τοποθεσία σας

Είναι μια χρήσιμη προσθήκη στα υπάρχοντα εργαλεία του Google Photos, που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία σας με την εφαρμογή. Το Google Photos νωρίτερα μέσα στην χρονιά παρουσίασε νέα φίλτρα αναζήτησης για τα καλύτερα τηλέφωνα Android. Αυτά τα φίλτρα σάς επιτρέπουν να περιορίσετε την αναζήτησή σας κατά άτομο, τοποθεσία, τύπο εικόνας και άλλα κριτήρια.

Το νέο κουμπί στην εφαρμογή φαίνεται να κυκλοφορεί ως ενημέρωση από την πλευρά του server, επομένως ενδέχεται να μην το δείτε αμέσως. Βέβαια, φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμο σε όλους σύντομα.

Πηγή πληροφοριών: androidcentral.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS