ΑρχικήgamingFortnite: Το δημοφιλές παιχνίδι ολοκληρώνει την πορεία του στην Κίνα

Fortnite: Το δημοφιλές παιχνίδι ολοκληρώνει την πορεία του στην Κίνα

Το Fortnite είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο από τότε που κυκλοφόρησε πριν από 4 χρόνια, ολοκληρώνει την πορεία του στην Κίνα, την πιο πυκνοκατοικημένη χώρα στον κόσμο. Ωστόσο, η έλλειψη υποστήριξης του Fortnite από το κινέζικο κοινό δεν οφείλεται στην έλλειψη ενδιαφέροντος για τον τίτλο.

Δείτε επίσης: Xbox: Η ομάδα του Dead by Daylight δημιουργεί αποκλειστικό παιχνίδι;

Fortnite

Δείτε επίσης: Η Κίνα θα επιβάλλει αυστηρότερους κανόνες στα νέα παιχνίδια

Η δημοτικότητα του παιχνιδιού παρεμποδίστηκε μαζικά στην περιοχή από το γεγονός ότι το Fortnite στην Κίνα έχει σημαντικές διαφορές σε σύγκριση με άλλες εκδόσεις σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του ότι η Epic Games δεν μπορεί να δημιουργήσει έσοδα από το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο που κάνει σε άλλες περιοχές λόγω της κινεζικής νομοθεσίας. Τώρα το Fortnite πρόκειται να εξαφανιστεί εντελώς από την περιοχή με τις εγγραφές για νέους λογαριασμούς να παύουν την 1η Νοεμβρίου και οι servers να κλείνουν εντελώς στις 15 Νοεμβρίου.

Το Fortnite κερδίζει μεγάλο μέρος των εσόδων του μέσω μικροσυναλλαγών, οι οποίες ήταν εκτός νόμου από την κινεζική κυβέρνηση. Αυτό καθιστά δύσκολο για την Epic Games να βγάλει κέρδος από το παιχνίδι στην περιοχή. Το Fortnite βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στους παίκτες που αγοράζουν skins και καλλυντικά μετατρέποντας πραγματικά χρήματα σε V-bucks τα οποία μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν για να αγοράσουν αυτά τα αντικείμενα. Επίσης, πολλά από αυτά τα skins λογοκρίνονται, με αποτέλεσμα να φαίνονται διαφορετικά από άλλες εκδόσεις.

Δείτε επίσης: Το Facebook πρόσθεσε αθλητικά και πολιτιστικά παιχνίδια φαντασίας

Το Fortnite απαγορεύτηκε εξ ολοκλήρου από την Κίνα το 2018, όταν το παιχνίδι βρισκόταν στο απόγειο της δημοτικότητάς του, λόγω πολλών από τους ίδιους νόμους λογοκρισίας. Αυτό σήμαινε ότι η Epic Games έχασε πολλούς πιθανούς παίκτες. Μία από τις πιο περίεργες διαφορές στην κινεζική έκδοση του παιχνιδιού που πιθανότατα απομάκρυνε πολλούς παίκτες είναι ότι μπορεί να υπάρχουν πολλοί νικητές σε έναν αγώνα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Fortnite άλλαξε για να ανταποκρίνεται καλύτερα στις κινεζικές αξίες. Εάν οι παίκτες επιβίωναν για περισσότερο από 20 λεπτά, στέφονταν νικητές.

Με τους Κινεζικούς servers να κλείνουν στις 15 Νοεμβρίου, αναρωτιέται κανείς πόσοι παίκτες πραγματικά θα απογοητευτούν. Η κινεζική νομοθεσία προκάλεσε τη λογοκρισία και την αλλαγή του παιχνιδιού σε τέτοιο βαθμό που ο βασικός βρόχος παιχνιδιού δεν είναι ίδιος με αυτόν στον υπόλοιπο κόσμο, γεγονός που έδωσε στην Epic Games μια πολύ μικρή ευκαιρία να πετύχει και να επωφεληθεί οικονομικά από το παιχνίδι στην περιοχή. Ενώ ο υπόλοιπος κόσμος θα ανυπομονεί για νέα skins του Fortnite, η κινεζική αγορά θα αποχαιρετήσει εντελώς το παιχνίδι.

Πηγή πληροφοριών: gamerant.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS