ΑρχικήgamingΗ Κίνα θα επιβάλλει αυστηρότερους κανόνες στα νέα παιχνίδια

Η Κίνα θα επιβάλλει αυστηρότερους κανόνες στα νέα παιχνίδια

Οι κινεζικές ρυθμιστικές αρχές θα εξετάζουν πολύ προσεκτικά τα νέα παιχνίδια για να διαπιστώσουν εάν πληρούν αυστηρότερα κριτήρια για το περιεχόμενο και την προστασία των παιδιών, είπαν κάποια άτομα που γνωρίζουν περισσότερα για το θέμα, μια προσπάθεια που πιθανόν θα επιβραδύνει την κυκλοφορία των νέων παιχνιδιών.

Δείτε επίσης: Το Facebook πρόσθεσε αθλητικά και πολιτιστικά παιχνίδια φαντασίας

παιχνίδια

Δείτε επίσης: Android: Πώς να επαναφέρετε εφαρμογές και παιχνίδια στο κινητό σας

Η Εθνική Διοίκηση Τύπου και Δημοσίευσης επανεκτιμά τους τίτλους που υποβλήθηκαν για έγκριση από developers από την Tencent Holdings Ltd. στη Netease Inc. για να διασφαλιστεί ότι συμμορφώνονται με τα νέα όρια στον χρόνο παιχνιδιού και άλλες διασφαλίσεις κατά του εθισμού που αποκαλύφθηκαν τον Αύγουστο. Το watchdog “πάγωσε” τις εφαρμογές στα τέλη Αυγούστου και ζήτησε από τους developers να υποβάλουν εκ νέου τίτλους με τα νέα υποχρεωτικά μέτρα που έχουν ενσωματωθεί.

Το review προκαλεί νεύρα σε μια βιομηχανία που ήδη αντιμετωπίζει αυξημένη αβεβαιότητα, καθώς το Πεκίνο συνεχίζει μια εκστρατεία για τον περιορισμό του εθισμού στο gaming και την ώθηση της νεολαίας του σε πιο παραγωγικές ασχολίες. Στις 30 Αυγούστου, οι ρυθμιστικές αρχές αποκάλυψαν κανόνες που τέθηκαν σε ισχύ αυτόν τον μήνα για να περιορίσουν τον χρόνο παιχνιδιού για ανηλίκους σε μόλις τρεις ώρες την εβδομάδα και απαγόρευσαν στις εταιρείες να παρέχουν υπηρεσίες σε χρήστες χωρίς να κάνουν εγγραφή με το πραγματικό τους όνομα.

Κάποιες από τις αυστηρές ρυθμίσεις είναι πολύ συγκεκριμένες, όπως για παράδειγμα η παρακάτω: οι ρυθμιστικές αρχές καταπολεμούν όλο και πιο δημοφιλή παιχνίδια με θέμα τα ζόμπι, επειδή είναι “πολύ τρομακτικά” από τα πρότυπα του NPPA.

Ενώ τα νέα κριτήρια εισάγουν ένα επιπλέον επίπεδο περιπλοκών διαδικασιών, οι ρυθμιστικές αρχές φαίνεται πως συνεχίζουν να αποδέχονται αιτήσεις.

Δείτε επίσης: Netflix: Θα έρθουν παιχνίδια στις κινητές συσκευές χωρίς επιπλέον κόστος

Η South China Morning Post ανέφερε αρχικά ότι θα υπάρξει πάγωμα των εγκρίσεων, αλλά αργότερα διόρθωσε την είδηση λέγοντας ότι οι εγκρίσεις απλώς θα επιβραδυνθούν. Μια παρατεταμένη καθυστέρηση στην έγκριση παιχνιδιών είναι πιθανό να επηρεάσει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων τυχερών παιχνιδιών στο Tencent και το Netease, που εξαρτώνται από την κυκλοφορία νέων τίτλων για να διατηρήσουν την ανάπτυξη και να προσελκύσουν νέους χρήστες.

Πηγή πληροφοριών: bloomberg.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS