ΑρχικήUpdatesΤο Facebook πρόσθεσε αθλητικά και πολιτιστικά παιχνίδια φαντασίας

Το Facebook πρόσθεσε αθλητικά και πολιτιστικά παιχνίδια φαντασίας

Το Facebook μόλις ανακοίνωσε ότι προσθέτει μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται Facebοok Fantasy Games. Η λειτουργία έρχεται στην εφαρμογή για iPhone και Android στις ΗΠΑ και τον Καναδά και φαίνεται αρκετά διασκεδαστική.

παιχνίδια φαντασίας

Δείτε επίσης: Facebook: Επεκτείνει τον περιορισμό πολιτικού περιεχομένου στο News Feed

Τα νέα παιχνίδια φαντασίας του Facebook έχουν να κάνουν με την πρόβλεψη διαφόρων αθλητικών και καλλιτεχνικών πολιτιστικών εκδηλώσεων με τους φίλους σας, για να δείτε ποιος γνωρίζει περισσότερα. Σε αντίθεση με τους περισσότερους ιστότοπους φανταστικών αθλητικών εκδηλώσεων, το Facebook κυκλοφορεί επίσης παιχνίδια πολιτισμού, έτσι ώστε ακόμη και οι άνθρωποι που μισούν τον αθλητισμό να μπορούν να διασκεδάσουν.

Η εταιρεία είπε ότι τα παιχνίδια της διαθέτουν «απλούστερες μορφές ώστε να είναι εύκολο να παίξουν τα άτομα που ξεκινούν τώρα τα παιχνίδια πρόβλεψης, ενώ εξακολουθούν να είναι αρκετά ελκυστικά και για πιο έμπειρους παίκτες». Πολλές υπηρεσίες φανταστικών αθλητικών γεγονότων απαιτούν από εσάς να είστε εξαιρετικά ένθερμοι θαυμαστές και ακούγεται ότι το Facebook προσπαθεί να καλύψει και πιο απλούς θαυμαστές που δεν θα μελετήσουν κάθε λεπτομέρεια.

Δείτε ακόμα: Facebook: Θα αναγκαστεί να πουλήσει Instagram και WhatsApp;

Όπως κάθε καλό παιχνίδι φαντασίας, αυτά που θα προσφέρει το Facebook θα σας επιτρέπουν να ανταγωνίζεστε με τους φίλους σας, μαντεύοντας για οποιοδήποτε θέμα επιλέγετε.

Facebook

Το πρώτο παιχνίδι που ξεκινά το Facebοok ονομάζεται “Pick & Play Sports” και έχει να κάνει με την πρόβλεψη του νικητή ενός συγκεκριμένου παιχνιδιού, τους πόντους που έχει κερδίσει ένας κορυφαίος παίκτης ή συγκεκριμένα γεγονότα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια ενός συγκεκριμένου αγώνα.

Το Facebook ανακοίνωσε επίσης ένα σύνολο παιχνιδιών που θα έρθουν αργότερα. Κυκλοφορεί το Fantasy Survivor για το δημοφιλές ριάλιτι, το MLB Home Run Picks, το Fantasy: “The Bachelorette” και το LaLiga Winning Streak.

Δείτε επίσης: Το spam-φίλτρο του Facebook μπλόκαρε posts για τον COVID-19

Εάν αυτό κυκλοφορήσει, θα μπορούσαμε να δούμε το Facebοok να προσθέτει κάθε λογής διαφορετικά παιχνίδια φαντασίας στις εφαρμογές του για Android και iPhone. Μεταξύ φανταστικών εκπομπών, ριάλιτι και αθλητικών, το Facebook έχει πολλές επιλογές για να διαλέξετε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS