ΑρχικήUpdatesΆδεια οδήγησης στο Apple Wallet: Από ποια κράτη ξεκινά η διαθεσιμότητα του...

Άδεια οδήγησης στο Apple Wallet: Από ποια κράτη ξεκινά η διαθεσιμότητα του feature;

Άδεια οδήγησης Apple Wallet
Άδεια οδήγησης στο Apple Wallet: Από ποια κράτη ξεκινά η διαθεσιμότητα του feature;

Σύμφωνα με ανακοίνωσης της Apple, οκτώ πολιτείες στην Αμερική θα δώσουν τη δυνατότητα στους πολίτες τους να χρησιμοποιήσουν ένα χαρακτηριστικό που προσθέτει την άδεια οδήγησης και την ταυτότητα στο Apple Wallet για iPhone και στο Apple Watch. Ουσιαστικά, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν μια ψηφιακή έκδοση της ταυτότητας και της άδειας οδήγησης στο iPhone τους, την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιούν σε αεροδρόμια.

Δείτε επίσης: Primephonic: Η εφαρμογή κλασικής μουσικής μπαίνει στο Apple Music

Η Arizona και η Georgia είναι οι πρώτες πολιτείες που υιοθετούν το νέο χαρακτηριστικό και θα ακολουθήσουν το Connecticut, η Iowa, το Kentucky, το Maryland, η Oklahoma και η Utah. Ωστόσο, η Apple δεν έχει δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Η είδηση ​​έρχεται λίγους μήνες αφότου η Apple δήλωσε στο Worldwide Developers Conference τον Ιούνιο ότι εργάζεται πάνω σε αυτό το feature σε συνεργασία με την κυβερνητική υπηρεσία Transportation Security Administration (TSA). Αυτή η προσθήκη στο Apple Wallet είναι ένα σημαντικό βήμα στο σχέδιο της Apple να αντικαταστήσει τα φυσικά πορτοφόλια και να προσφέρει περισσότερη ευκολία στους ταξιδιώτες που θα μπορούν να δείχνουν γρήγορα την ταυτότητα ή την άδεια οδήγησης από το iPhone τους.

Δείτε επίσης: Το Apple Watch Series 7 μπορεί να έχει μεγαλύτερη, πιο επίπεδη οθόνη

Apple Wallet ταυτότητα

Η προσθήκη εγγράφων ταυτότητας στην εφαρμογή Apple Wallet λειτουργεί παρόμοια με τη μεταφόρτωση πιστωτικών καρτών, είπε η Apple. Οι χρήστες σαρώνουν το ID.

Αφού δείξουν το mobile ID τους σε identity readers στα αεροδρόμια, οι χρήστες θα πρέπει να εγκρίνουν ένα note από την TSA, χρησιμοποιώντας Face ID ή Touch ID. Η Apple λέει ότι τα δεδομένα των χρηστών είναι “κρυπτογραφημένα και προστατευμένα από παραβιάσεις και κλοπές“.

Δείτε επίσης: Tim Cook: Ποιο προϊόν θέλει να ολοκληρώσει πριν αποσυρθεί από CEO της Apple;

Η Apple προσφέρει προς το παρόν mobile student IDs που επιτρέπουν σε φοιτητές να έχουν πρόσβαση σε κτίρια της πανεπιστημιούπολης και να κάνουν αγορές χωρίς φυσική κάρτα. Αυτή η δυνατότητα έγινε διαθέσιμη σε περισσότερα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ και τον Καναδά αυτό το καλοκαίρι.

Η νέα λειτουργία ID θα είναι διαθέσιμη με μια ενημέρωση λογισμικού του iPhone, που πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το φθινόπωρο.

Πηγή: CNBC

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS