ΑρχικήinetPrimephonic: Η εφαρμογή κλασικής μουσικής μπαίνει στο Apple Music

Primephonic: Η εφαρμογή κλασικής μουσικής μπαίνει στο Apple Music

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι απέκτησε την υπηρεσία ροής κλασικής μουσικής Primephonic και θα την προσφέρει στο Apple Music.

Δείτε επίσης: Το Apple Watch Series 7 μπορεί να έχει μεγαλύτερη, πιο επίπεδη οθόνη

Primephonic

Η Primephonic προσφέρει μια “εξαιρετική εμπειρία ακρόασης” με λειτουργίες αναζήτησης και περιήγησης βελτιστοποιημένες για κλασικό ήχο, καθώς και προτάσεις επιλεγμένες με το χέρι και “λεπτομέρειες σχετικά με το ρεπερτόριο και τις ηχογραφήσεις”.

«Αγαπάμε και σεβόμαστε βαθιά την κλασική μουσική και η Primephonic έχει γίνει αγαπημένη για τους λάτρεις της κλασικής μουσικής», δήλωσε ο Oliver Schusser, αντιπρόεδρος της Apple Music and Beats της Apple. «Μαζί, φέρνουμε νέα εξαιρετικά κλασικά χαρακτηριστικά στο Apple Music και στο εγγύς μέλλον, θα προσφέρουμε μια αποκλειστική εμπειρία κλασικής μουσικής που θα είναι πραγματικά η καλύτερη στον κόσμο.»

Δείτε ακόμα: Apple: Αναβάλλει την επιστροφή στα γραφεία για τον Ιανουάριο 2022

Η Apple λέει ότι με την αγορά του Primephonic, οι συνδρομητές του Apple Music θα μπορούν να απολαύσουν μία βελτιωμένη εμπειρία κλασικής μουσικής. Αυτό θα ξεκινήσει με λίστες αναπαραγωγής Primephonic και περιεχόμενο ήχου και τους επόμενους μήνες, η Apple θα προσφέρει μια αποκλειστική εμπειρία Primephonic με βελτιωμένες δυνατότητες περιήγησης και αναζήτησης από συνθέτη και ρεπερτόριο, καλύτερα μεταδεδομένα κλασικής μουσικής και πολλά ακόμα πλεονεκτήματα.

Apple Music

Το Primephonic θα βγει εκτός σύνδεσης στις 7 Σεπτεμβρίου και δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο για νέους συνδρομητές. Το επόμενο έτος, η Apple λέει ότι θα ξεκινήσει μια ειδική εφαρμογή κλασικής μουσικής που συνδυάζει την κλασική διεπαφή χρήστη της Primephonic με πρόσθετες δυνατότητες.

Δείτε επίσης: Apple: Ζητούν να σταματήσει τα σχέδια σάρωσης συσκευών για παιδική κακοποίηση

Οι τρέχοντες συνδρομητές του Primephonic θα λάβουν δωρεάν έξι μήνες πρόσβαση στην εφαρμογή Apple Music, με πρόσβαση σε εκατοντάδες χιλιάδες κλασικά άλμπουμ που υποστηρίζουν Lossless και Spatial Audio.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS