ΑρχικήinetTim Cook: Ποιο προϊόν θέλει να ολοκληρώσει πριν αποσυρθεί από CEO της...

Tim Cook: Ποιο προϊόν θέλει να ολοκληρώσει πριν αποσυρθεί από CEO της Apple;

augmented reality Apple
Tim Cook: Ποιο προϊόν θέλει να ολοκληρώσει πριν αποσυρθεί από CEO της Apple;

Τα τελευταία χρόνια, γίνονται πολλές συζητήσεις και υπάρχουν πολλές εικασίες για το ποιος θα αναλάβει τη θέση του CEO της Apple μετά τον Tim Cook. Πριν μερικούς μήνες, ο ίδιος ο Tim Cook επιβεβαίωσε ότι “πιθανότατα” δεν θα είναι στην Apple σε 10 χρόνια. Στην τελευταία έκδοση του Power On newsletter του, ο Mark Gurman του Bloomberg αναφέρει ότι ο Tim Cook θα παραμείνει στη θέση του CEO της Apple μέχρι να είναι έτοιμη “μια ακόμη σημαντική κατηγορία νέων προϊόντων“. Ο Gurman γράφει ότι ο Cook επικεντρώνεται ιδιαίτερα στα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality – AR) της Apple. Σύμφωνα με τον Gurman, οι προσπάθειες της Apple για hardware AR / VR είναι πιθανό να είναι η τελευταία κύρια κατηγορία προϊόντων του Tim Cook:

Δείτε επίσης: Tim Cook: Είναι πλέον το όγδοο υψηλότερα αμειβόμενο στέλεχος στις ΗΠΑ

“… Η πεποίθηση στο εσωτερικό της Apple είναι ότι ο Tim Cook θέλει απλώς να συνεχίσει για μια ακόμη σημαντική κατηγορία νέων προϊόντων, η οποία είναι πιθανό να είναι τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality – AR) και όχι αυτοκίνητο – κάτι που είναι ακόμα πιο μακριά. Καταλαβαίνει επίσης ότι η διοίκηση μιας εταιρείας στη Silicon Valley είναι τυπικά παιχνίδι ενός νέου ατόμου…”.

Δείτε επίσης: Tim Cook: Οι προτεινόμενοι κανόνες της E.E. απειλούν την ασφάλεια των iPhone

Tim Cook CEO Apple

Στο newsletter του, ο Gurman επαναλαμβάνει ότι η Αpple σχεδιάζει ένα mixed reality headset για το 2022, αλλά ότι τα γυαλιά AR βρίσκονται επίσης σε εξέλιξη για κυκλοφορία στα μέσα της δεκαετίας. Ο Gurman εικάζει ότι ο Tim Cook πιθανότατα θα αποσυρθεί από τη θέση του CEO της Αpple κάποια στιγμή μεταξύ 2025 και 2028.

Δείτε επίσης: Apple: Αναβάλλει την επιστροφή στα γραφεία για τον Ιανουάριο 2022

Το Bloomberg είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι η Apple σκέφτεται ήδη το ζήτημα του διαδόχου του Tim Cook, ο οποίος βρίσκεται ήδη δέκα χρόνια στη θέση του CEO. Είναι λογικό για μια μεγάλη τεχνολογική εταιρεία όπως η Apple, να σκέφτεται από νωρίς ό,τι έχει να κάνει με τα κορυφαία στελέχη της.

Πηγή: 9to5mac

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS