ΑρχικήinetApple: Αναβάλλει την επιστροφή στα γραφεία για τον Ιανουάριο 2022

Apple: Αναβάλλει την επιστροφή στα γραφεία για τον Ιανουάριο 2022

Το τελευταίο διάστημα, είχε κυκλοφορήσει ότι η Apple θα ζητούσε την επιστροφή των υπαλλήλων στα γραφεία τον Οκτώβριο. Ωστόσο, με την παραλλαγή Δέλτα του COVID-19 να σαρώνει όλο τον κόσμο, η Apple αναβάλλει την επιστροφή στα γραφεία για τον Ιανουάριο του 2022.

Δείτε επίσης: Υπάλληλοι της Apple για επιστροφή στα γραφεία: Απειλούν με παραιτήσεις!

Apple αναβάλλει επιστροφή γραφεία

Το Bloomberg αναφέρει ότι η τεχνολογική εταιρεία έστειλε ένα memo στο προσωπικό της την Πέμπτη, το οποίο παρουσίαζε το νέο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή, που μετατοπίστηκε από τις αρχές Σεπτεμβρίου στον Οκτώβριο και τώρα στον Ιανουάριο του 2022.

Δείτε επίσης: Apple: Ζητούν να σταματήσει τα σχέδια σάρωσης συσκευών για παιδική κακοποίηση

Σύμφωνα με αναφορές, από τη στιγμή που θα γίνει η επιστροφή στα γραφεία της Apple, οι εργαζόμενοι θα πρέπει να δουλεύουν εκεί τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Πέμπτη. Η απομακρυσμένη εργασία θα επιτρέπεται την Τετάρτη και την Παρασκευή.

Το memo της Deirdre O’Brien, Ηead of Retail and People της Apple, προέτρεψε τους υπαλλήλους να εμβολιαστούν. Ωστόσο, το εμβόλιο και το τεστ δεν είναι υποχρεωτικά προς το παρόν.

Δείτε επίσης: iOS 15: Η Apple κυκλοφόρησε νέα beta έκδοση για προγραμματιστές

Φυσικά, μπορεί να γίνει ξανά αλλαγή στα πλάνα επιστροφής. Οι συνθήκες με τον COVID-19 αλλάζουν συνεχώς, οπότε η Apple σχεδιάζει να ενημερώσει το προσωπικό ξανά ένα μήνα πριν ζητήσει την επιστροφή στα γραφεία.

Apple: Αναβάλλει την επιστροφή στα γραφεία για τον Ιανουάριο 2022

Το Facebook, επίσης, ανέβαλε την επαναλειτουργία των γραφείων του μέχρι τον Ιανουάριο του 2022 για τους ίδιους λόγους με την Apple.

Αλλά η social media εταιρεία έχει απαιτήσει από το προσωπικό που έρχεται να εργαστεί στα αμερικανικά γραφεία να είναι εμβολιασμένο και έχει ζητήσει από όλους τους υπαλλήλους να φορούν μάσκα. Το Facebook, το οποίο έχει 48.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο, αναμένει επίσης παρόμοιες καθυστερήσεις και σε άλλες χώρες εκτός των ΗΠΑ.

Και άλλες εταιρείες, όπως η Amazon έχουν δηλώσει αυτό το μήνα ότι οι εργαζόμενοί τους θα γυρίσουν τελικά στα γραφεία στις 3 Ιανουαρίου 2022.

Πηγή: ZDNet

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS