ΑρχικήgamingNetflix: Θα έρθουν παιχνίδια στις κινητές συσκευές χωρίς επιπλέον κόστος

Netflix: Θα έρθουν παιχνίδια στις κινητές συσκευές χωρίς επιπλέον κόστος

Το Netflix επιβεβαίωσε επίσημα την επέκτασή του στο gaming. Το Netflix το επιβεβαίωσε στην αναφορά κερδών του 2ου τριμήνου, όπου αναφέρει ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα αρχικά στάδια της επέκτασής του στα παιχνίδια. Ο Greg Peters COO και CPO του Netflix κοινοποίησε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια της εταιρείας για εισαγωγή παιχνιδιών στην πλατφόρμα της.

Netflix

Δείτε επίσης: Το Netflix θα προσφέρει και βιντεοπαιχνίδια στο Push

Το Netflix σκοπεύει να συνεχίσει την προσφορά διαδραστικών εμπειριών με παιχνίδια. Θα βασιστεί σε προηγούμενο παρόμοιο περιεχόμενο, όπως τα παιχνίδια Black Mirror Bandersnatch και Stranger Things. Η γιγαντιαία εταιρεία streaming βλέπει επίσης το gaming ως μια νέα κατηγορία περιεχομένου, όπως προσέφερε πρωτότυπες ταινίες, animation και “unscripted TV”. Το Netflix είπε ότι θα προσφέρει παιχνίδια σε κινητές συσκευές πρώτα και σκοπεύει να επεκταθεί σε περισσότερες συσκευές αργότερα. Αυτά τα παιχνίδια θα προσφέρονται χωρίς επιπλέον κόστος στους συνδρομητές του Netflix.

Ο Greg Peters στη συνέντευξη κερδών Q2 της εταιρείας δήλωσε ότι η επέκταση στο gaming θα είναι αρχικά πιο πειραματική και θα εξαρτάται από το feedback των χρηστών. “Είναι μια πολυετής προσπάθεια, θα ξεκινήσουμε σιγά σιγά, θα μάθουμε, θα μεγαλώσουμε, θα αλλάξουμε ξανά την στρατηγική μας με βάση αυτό που βλέπουμε ότι λειτουργεί. Θα βελτιωνόμαστε συνεχώς με βάση αυτό που τα μέλη μας λένε ότι λειτουργεί,” είπε ο Peters.

Δείτε επίσης: Netflix: 4+1 τρόποι για να αλλάξετε το password σας

Ο Peters πρόσθεσε ότι το συνδρομητικό μοντέλο του Netflix μπορεί να αποδειχθεί πιο επωφελές από τα υπάρχοντα μοντέλα δημιουργίας εσόδων στα παιχνίδια. “Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε διαφημίσεις, δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε αγορές εντός παιχνιδιού ή άλλη δημιουργία εσόδων. Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε αγορές τίτλων. Μπορούμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε από την πλευρά των ταινιών και των σειρών.”

Δεδομένου ότι τα παιχνίδια θα προσφέρονται με τα συνδρομητικά προγράμματα του Netflix, οι χρήστες πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να πραγματοποιήσουν επιπλέον αγορές. Ο Peters τόνισε επίσης ότι αυτό λειτουργεί και για τους προγραμματιστές παιχνιδιών, καθώς “τους αρέσει πολύ αυτή η ιδέα και η εστίαση και η ιδέα να βάλουν όλη τη δημιουργική τους ενέργεια σε ένα υπέροχο παιχνίδι και να μην χρειάζεται να ανησυχούν για άλλα ζητήματα.”

Δείτε επίσης: Πώς να παρακολουθήσετε δωρεάν στο Netflix το Lucifer Season 5 Part 2

Το Netflix σκοπεύει να προσφέρει μια σειρά παιχνιδιών και μέσω διαφορετικών μηχανισμών και να δει πώς λειτουργεί για τους συνδρομητές του. Η εταιρεία δεν έχει ακόμη κοινοποιήσει λεπτομέρειες σχετικά με το είδος των παιχνιδιών που σκοπεύει να προσφέρει και πότε θα ξεκινήσει, αλλά αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της το επόμενο έτος.

Πηγή πληροφοριών: businessinsider.in

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS