ΑρχικήinetInstagram down: Χιλιάδες χρήστες αναφέρουν προβλήματα

Instagram down: Χιλιάδες χρήστες αναφέρουν προβλήματα

Instagram down: Χιλιάδες χρήστες του Instagram κατέκλυσαν τα social media με παράπονα για την αδυναμία χρήσης της δημοφιλούς εφαρμογής.

Το πρόβλημα φαίνεται να έχει επηρεάσει τους χρήστες τόσο της iOS όσο και της Android εφαρμογής. Οι χρήστες ανέφεραν ότι δεν μπορούσαν να περιηγηθούν στο feed τους, να δημοσιεύσουν νέες φωτογραφίες ή άλμπουμ, να παρακολουθήσουν Instagram Reels ή να στείλουν μηνύματα και σχόλια. Ένας τεράστιος αριθμός παραπόνων φαίνεται να επικεντρώνεται στην αδυναμία χρήσης των Instagram Stories.

Δείτε επίσης: Instagram: Απαιτεί και άλλα data από τους χρήστες – τα γενέθλια τους

Instagram down

Μερικοί χρήστες είδαν το εξής μήνυμα, όταν προσπάθησαν να δημοσιεύσουν νέες εικόνες ή βίντεο στην ιστορία τους στο Instagram: “Κάτι πήγε στραβά, δοκιμάστε ξανά αργότερα“.

Δείτε επίσης: Facebook: Θα αναγκαστεί να πουλήσει Ιnstagram και WhatsApp;

Instagram down: DownDetector

Σύμφωνα με το site DownDetector, το οποίο παρακολουθεί αναφορές από χρήστες στα social media, περισσότεροι από 6.000 χρήστες του Instagram έχουν χρησιμοποιήσει τα social media για να διαμαρτυρηθούν για προβλήματα με την υπηρεσία. Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα τοποθεσίας που συνδέονται με αυτές τις δημοσιεύσεις, το DownDetector διαπίστωσε ότι τα περισσότερα παράπονα φαίνεται να προέρχονται από το Λονδίνο, το Μάντσεστερ και τη Γλασκώβη. Οι χρήστες σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχουν επίσης, επηρεαστεί.

Δείτε επίσης: Ιnstagram: Πώς να αναφέρετε προσβλητικά/υβριστικά σχόλια

Σε δήλωσή του, το Facebook (στο οποίο ανήκει το Instagram) ανέφερε ότι γνωρίζει τα προβλήματα με το Instagram. “Εργαζόμαστε για να επαναφέρουμε τα πράγματα στο φυσιολογικό το συντομότερο δυνατό και ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία“.

Το DownDetector είπε επίσης ότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα και με το WhatsApp και το Facebook, υποδεικνύοντας ότι το πρόβλημα μπορεί να είναι στους διακομιστές της εταιρείας.

Είναι γνωστό ότι ο Mark Zuckerberg και η διοίκηση του Facebook επιδιώκουν να συνδέσουν πιο στενά τις τρεις πλατφόρμες, αν και αυτό σημαίνει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να αντιμετωπίζουν όλες πρόβλημα.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS