ΑρχικήinetTo Twitter μπλοκάρει βουλευτή επειδή είναι κατά του COVID-19 εμβολίου

To Twitter μπλοκάρει βουλευτή επειδή είναι κατά του COVID-19 εμβολίου

Το Twitter ανέστειλε τον λογαριασμό της Marjorie Taylor Greene, Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, για μία εβδομάδα μετά από παραβίαση των κανόνων της πλατφόρμας. Μέσω του tweet της, η βουλευτής τάσσεται κατά του COVID-19 εμβολίου.

Η Greene σε πρόσφατο tweet της ανέφερε ότι η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων “δεν πρέπει να εγκρίνει τα εμβόλια για τον covid”. Ισχυρίστηκε επίσης ότι τα εμβόλια «απέτυχαν» και ότι ήταν αναποτελεσματικά στη μείωση της εξάπλωσης του ιού.

Δείτε Ακόμα: eCh0raix ransomware – QNAP και Synology NAS συσκευές στο στόχαστρο!

Βουλευτής Twitter COVID-19 εμβολίου Marjorie Taylor Greene
Twitter Βουλευτή block: Τουίταρε κατά του COVID-19 εμβολίου

Σε απάντηση, το Twitter χαρακτήρισε το tweet ως παραπλανητικό και απενεργοποίησε τον λογαριασμό της Ρεπουμπλικάνας βουλευτή.

Εκπρόσωπος του Twitter ανέφερε οτι το tweet “επισημάνθηκε ως παραπλανητικό σύμφωνα με την πολιτική παραπλανητικής πληροφόρησης για τον COVID-19. Ο λογαριασμός θα είναι σε λειτουργία μόνο για ανάγνωση για μια εβδομάδα λόγω επανειλημμένων παραβιάσεων των Κανόνων του Twitter.”

Δείτε Ακόμα: Apple “Οι κυβερνήσεις δεν θα αποκτήσουν πρόσβαση στο iCloud σας”

Η συγκεκριμένη αναστολή σηματοδοτεί τουλάχιστον την τρίτη και τη σκληρότερη ποινή που επέβαλε το Twitter στην Marjorie Taylor Greene για κοινοποίηση παραπληροφόρησης. Τον Ιανουάριο, η βουλευτής έγινε block για 12 ώρες από το Twitter επειδή μοιράστηκε θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τις εκλογές της Γερουσίας στη Georgia, μια κίνηση που η εταιρεία είπε ότι παραβίασε την πολιτική ακεραιότητάς της.

Marjorie Taylor Greene, Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής

Από την άλλη, τον Ιούλιο, το Twitter ανέστειλε ξανά τον λογαριασμό της βουλευτή για 12 ώρες επειδή μοιράστηκε παραπληροφόρηση σχετικά με τον Covid-19 και τα εμβόλια. Το Twitter account της ανεστάλη και τον Μάρτιο, αλλά σύντομα αποκαταστάθηκε αφού το Twitter δήλωσε ότι τα αυτοματοποιημένα συστήματά του είχαν ενεργήσει κατά λάθος.

Δείτε Ακόμα: Περσείδες – Πως θα παρακολουθήσετε την βροχή αστεριών;

Σύμφωνα με την πολιτική παραπληροφόρησης για τον Covid-19 του Twitter, οι χρήστες μπορούν να λάβουν αναστολή μιας εβδομάδας εάν παραβιάσουν αυτήν την πολιτική τέσσερις φορές. Η παραβίαση της πολιτικής Covid-19 πέντε ή περισσότερες φορές μπορεί να οδηγήσει σε οριστική απαγόρευση. Το Twitter αρνήθηκε να πει πόσες φορές η Greene έχει παραβιάσει τους κανόνες της εταιρείας.

Πηγή πληροφοριών: cnn.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS