ΑρχικήUpdatesWhatsApp: Οι sexy βίντεο/φωτογραφίες που στέλνετε θα εξαφανίζονται

WhatsApp: Οι sexy βίντεο/φωτογραφίες που στέλνετε θα εξαφανίζονται

Το WhatsApp φαίνεται πως θα σας επιτρέψει να στέλνετε εξαφανιζόμενες φωτογραφίες και βίντεο. Έτσι, είτε πρόκειται για σεξουαλικού περιεχομένου φωτογραφίες ή βίντεο, είτε για κάτι χαριτωμένο που θα θέλατε να διαγράψετε αργότερα, είτε ακόμη και για ευαίσθητο περιεχόμενο, όπως κωδικούς πρόσβασης ή οικονομικά στοιχεία που αποστέλλονται σε κάποιον που εμπιστεύεστε, το WhatsApp κυκλοφορεί τις φωτογραφίες και βίντεο “View Once” που θα εξαφανιστούν από τη συνομιλία αφού τις έχετε ανοίξει.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Οι εικόνες με καλύτερη ανάλυση έχουν ελάχιστη διαφορά

WhatsApp

Δείτε επίσης: WhatsApp: Δοκιμάζει κρυπτογράφηση end-to-end για cloud chat backups

Οι χρήστες πρέπει να διαθέτουν την πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp σε iOS ή Android για να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα View Once.

Το 2020, το WhatsApp πρόσθεσε μια νέα λειτουργία απορρήτου που επέτρεπε στους ανθρώπους να αλλάξουν τις ρυθμίσεις τους, έτσι ώστε τα μηνύματα να διαγράφονται αυτόματα μετά από επτά ημέρες. Αυτή η νέα λειτουργία View Once σας επιτρέπει να στείλετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο που θα εξαφανιστεί αμέσως.

Όπως υποδηλώνει το όνομα της νέας δυνατότητας, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που αποστέλλονται με τη μέθοδο View Once θα εξαφανιστούν μόλις ανοιχτούν. Τα μέσα δεν θα αποθηκευτούν στα άλμπουμ του παραλήπτη.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Ίσως επιτρέψει ένσταση όταν μπλοκάρεται ένας λογαριασμός

Αν έχετε λάβει ένα μήνυμα View Once, θα έχετε στη διάθεσή σας 14 ημέρες για να το ανοίξετε πριν λήξουν τα μέσα από τη συνομιλία.

Για να εξαφανιστούν τα μηνύματα μετά το άνοιγμα, θα πρέπει να επιλέγετε “View Once media” κάθε φορά που θέλετε να στείλετε ένα τέτοιο μήνυμα.

Είναι πιθανό κάποιος να κάνει screenshot του περιεχομένου View Once και, φυσικά, είναι επίσης δυνατό για κάποιον να καταγράψει το μήνυμα χρησιμοποιώντας άλλη συσκευή πριν εξαφανιστεί. Για αυτούς τους λόγους, το WhatsApp συνιστά προσοχή όταν πρόκειται να στείλετε μηνύματα αυτής της φύσης. “Στείλτε φωτογραφίες ή βίντεο με τη δυνατότητα “View Once” μόνο σε αξιόπιστα άτομα”, αναφέρει ένα blog σχετικά με τη νέα λειτουργία.

Πηγή πληροφοριών: mashable.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS