ΑρχικήsecurityInstagram: Security Checkup για accounts που έχουν χακαριστεί

Instagram: Security Checkup για accounts που έχουν χακαριστεί

Το Instagram παρουσίασε έναν νέο έλεγχο ασφαλείας (Security Checkup) σήμερα για λογαριασμούς χρηστών που έχουν παραβιαστεί στο παρελθόν. Τα άτομα με προηγουμένως παραβιασμένους λογαριασμούς θα δουν μια προτροπή όταν συνδέονται που θα τους ρωτά εάν θέλουν να ξεκινήσουν έναν έλεγχο ασφαλείας. Η δυνατότητα καθοδηγεί τους χρήστες σε βήματα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου της δραστηριότητας σύνδεσης και της ενημέρωσης των στοιχείων ανάκτησης.

Δείτε επίσης: Cristiano Ronaldo Ιnstagram: Στην κορυφή του Instagram rich list 2021!

Instagram

Δείτε επίσης: Adam Mosseri: Το Ιnstagram δεν είναι απλά ένα photo-sharing app! Έρχονται αλλαγές

Το Instagram σχεδιάζει επίσης να προσθέσει υποστήριξη για έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων μέσω του WhatsApp, εκτός από τις τρέχουσες επιλογές αριθμών τηλεφώνου και εφαρμογών ελέγχου ταυτότητας.

Το Instagram λέει ότι υπήρξε αύξηση στους λογαριασμούς που ισχυρίζονται ότι είναι το Instagram σε direct μηνύματα για να κάνουν τους ανθρώπους να κοινοποιήσουν τους κωδικούς πρόσβασης τους. Το Instagram στέλνει μόνο emails και μπορείτε να ελέγξετε αν ένα μήνυμα είναι αυθεντικό κοιτάζοντας την καρτέλα “Emails from Instagram” στις ρυθμίσεις.

Δείτε επίσης: Ιnstagram Stories: Θα κοινοποιείτε links με το πάτημα ενός sticker

Η βελτιωμένη λειτουργία ασφαλείας κυκλοφορεί στη μέση ενός πρόσφατου κύματος μηνυμάτων επαναφοράς κωδικού πρόσβασης που έχουν γεμίσει τα inboxes ορισμένων ατόμων. Τα emails προέρχονται όντως από το Instagram και πιθανότατα από bots που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε πολλούς λογαριασμούς ταυτόχρονα. Είναι ενοχλητικό το να λαμβάνετε πολλά από αυτά συνεχώς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο λογαριασμός σας έχει παραβιαστεί.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS