ΑρχικήinetZeroFox: Εξαγοράζει την εταιρεία απειλών στο dark web Vigilante

ZeroFox: Εξαγοράζει την εταιρεία απειλών στο dark web Vigilante

Η ZeroFox, μια νεοσύστατη εταιρεία ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που βοηθά τις εταιρείες να εντοπίζουν κινδύνους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα ψηφιακά κανάλια, ανακοίνωσε ότι απέκτησε την εταιρεία πληροφοριών Vigilante που ασχολείται με το dark web.

ZeroFox vigilante

Δείτε επίσης: Deep και Dark Web: Πώς θα καταδυθείτε στα σκοτεινά μέρη του ιστού;

Η Vigilante, η οποία δεν πρέπει να συγχέεται με την αμφιλεγόμενη εφαρμογή αναφοράς εγκλημάτων, ερευνά το dark web για να εντοπίσει πληροφορίες που βοηθούν στην προστασία των οργανώσεων από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Η συμφωνία, οι όροι της οποίας δεν ανακοινώθηκαν, θα έχει σαν αποτέλεσμα η ZeroFox να αναλάβει την παγκόσμια ομάδα χειριστών και αναλυτών της Vigilante, για να δημιουργήσει την «πιο ισχυρή» λύση για το dark web.

Με βάση τα εργαλεία παρακολούθησης του Dark Web της Vigilante, η κοινή λύση θα συνδυάσει σύνολα δεδομένων από τις δύο εταιρείες για την παροχή πληροφοριών κινδύνου για παραβιασμένα διαπιστευτήρια και botnets, πληροφορίες για το δίκτυο σε μολυσμένους και ευάλωτους κεντρικούς υπολογιστές και πληροφορίες για παράγοντες απειλής και δείκτες συμβιβασμού (IOCs). Το προϊόν, το οποίο θα έχει ενσωματωμένες τις δυνατότητες επεξεργασίας AI της ZeroFox, θα παρέχει επίσης παρακολούθηση έκθεσης botnet, παρακολούθηση απειλών και έρευνες για συγκεκριμένους πελάτες.

Δείτε ακόμα: Οι mobile επιθέσεις συνεχίζουν να αυξάνονται μετά την πανδημία

Η εξαγορά, η οποία οι εταιρείες ισχυρίζονται ότι θα βοηθήσει στην καλύτερη προστασία των οργανισμών σε ακόμη μεγαλύτερη κλίμακα, έρχεται εν μέσω μιας τεράστιας αύξησης της εγκληματικής δραστηριότητας στον σκοτεινό ιστό, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, η οποία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην πανδημία.

«Το Dark Web και ο υπόγειος εγκληματικός παράγοντας είναι κρίσιμες απαιτήσεις των σύγχρονων προγραμμάτων πληροφοριών», δήλωσε ο James C. Foster, Διευθύνων Σύμβουλος της ZeroFox. «Οι πελάτες μας χρειάζονται μια σαφή εικόνα της υπόγειας οικονομίας, πώς τα bots μπορεί να τους επιτίθενται ή εάν τα διαπιστευτήριά τους, οι προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες (PII) και άλλες πληροφορίες θα μπορούσαν να ανταλλάσσονται εκεί, καθώς και κατανόηση των αναδυόμενων τακτικών, εκμεταλλεύσεων και τρωτών σημείων.»

Δείτε επίσης: Συνελήφθη 30χρονος για πώληση στοιχείων υγειονομικών υπαλλήλων στο dark web

Ο Foster είπε ότι η απόκτηση της Vigilante αυξάνει την «κλίμακα και την πληρότητα» των δυνατοτήτων συλλογής σκοτεινών διαδικτυακών πληροφοριών, η οποία βοηθά στην προστασία των πληροφοριών των πελατών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS