ΑρχικήinetiPhone 13 Pro: Κυκλοφόρησαν νέες φήμες! Τι να περιμένουμε;

iPhone 13 Pro: Κυκλοφόρησαν νέες φήμες! Τι να περιμένουμε;

Είμαστε μόνο τρεις ή τέσσερις μήνες μακριά από την ανακοίνωση του iPhone επόμενης γενιάς, αλλά οι φήμες μας δίνουν ήδη μια ιδέα για το τι να περιμένουμε από τα νέα smartphone της Apple το 2021. Με βάση όλα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, το ConceptCreator μαζί με την LetsGoDigital έχουν δημιουργήσει όμορφες τρισδιάστατες αποδόσεις του πώς θα μοιάζει το iPhone 13 Pro.

iPhone 13 Pro

Δείτε επίσης: Είστε χρήστης iPhone; Δείτε σε ποιο δίκτυο Wi-Fi δεν πρέπει να συνδεθείτε

Ορισμένα σχέδια που διέρρευσαν νωρίτερα μέσα στην χρονιά δείχνουν ότι τα φετινά iPhone θα μοιάζουν περισσότερο με “iPhone 12S” και όχι με iPhone 13, αν και τα επίσημα ονόματα παραμένουν άγνωστα. Αυτό συμβαίνει επειδή ο σχεδιασμός θα παραμείνει σχεδόν ο ίδιος με την τρέχουσα γενιά, με λίγες μόνο αισθητές αλλαγές.

Για παράδειγμα, αυτά τα σχέδια υποδηλώνουν ότι τα νέα iPhone θα είναι «παχύτερα» και θα έχουν μεγαλύτερους φακούς κάμερας – τουλάχιστον στη σειρά Pro. Υπάρχει και κάτι άλλο που φαίνεται πως θα αλλάξει στο iPhone 13 και αυτή είναι η κορυφή στο πάνω μέρος της οθόνης.

Δείτε επίσης: iPhone: Πώς να αποθηκεύσετε μία live photo ως βίντεο

Η εγκοπή δεν θα φύγει, καθώς η Apple την χρειάζεται για να τοποθετήσει τους αισθητήρες Face ID, αλλά τα φετινά iPhone αναμένεται να έχουν μια ελαφρώς μικρότερη εγκοπή. Αν και αυτό σίγουρα δεν θα έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο στη συνολική σχεδίαση, θα μπορούσε να φέρει πιο χρήσιμες πληροφορίες στη γραμμή κατάστασης στα μοντέλα iPhone 13.

Και αυτό ακριβώς μας δείχνει η ιδέα. Μάλλον θα δούμε μια νέα έκδοση του iPhone Pro που θα μοιάζει πολύ με το iPhone 12 Pro, αλλά με μικρότερη εγκοπή, μεγαλύτερες κάμερες και νέα χρώματα (αν και δεν υπάρχουν συγκεκριμένες διαρροές για νέα χρώματα στη σειρά iPhone 13).

Δείτε επίσης: Tim Cook: Οι προτεινόμενοι κανόνες της E.E. απειλούν την ασφάλεια των iPhone

Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται απογοητευτικό, δεν θα προκαλούσε έκπληξη, καθώς η Apple διατηρεί συνήθως τον ίδιο σχεδιασμό για λίγο μετά από μια μεγάλη αλλαγή – όπως αυτή του iPhone 12. Είναι πιθανό η Apple να επικεντρώνεται περισσότερο στη βελτίωση του hardware του iPhone με πράγματα όπως καλύτερες κάμερες, μεγαλύτερες μπαταρίες και διευρυμένη υποστήριξη 5G.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS