ΑρχικήReviewsLG: Ο νεός σχεδιασμός των earbuds που απολυμαίνονται μόνα τους!

LG: Ο νεός σχεδιασμός των earbuds που απολυμαίνονται μόνα τους!

Τον προηγούμενο χρόνο η LG κατάφερε να φτιάξει το πρώτο ζευγάρι ασύρματων earbuds, με το υπεριώδες φως στη θήκη, που σκοτώνει τα μικρόβια!

Η εταιρεία κατάφερε να δημιουργήσει ένα μοναδικό προϊόν και να ξεχωρίσει στην αγορά με την πρωτοποριακή του λειτουργία. Ενσωμάτωσε στη θήκη φόρτισης των ακουστικών, υπεριώδη ακτινοβολία η οποία αποστειρώνει τα ακουστικά και σκοτώνει τα μικρόβια.

lg earbuds
LG: Ο νεός σχεδιασμός των earbuds που απολυμαίνονται μόνα τους!

Σήμερα με την κρίση του COVID-19, αυτό το χαρακτηριστικό είναι κάτι που θα θέλουν πολλοί άνθρωποι. Επομένως είναι αρκετά ενδιαφέρον να δούμε τον τρόπο που θα επιλέξει να κινηθεί η LG, με μια ελαφρώς διαφορετική στρατηγική για τα τελευταία της «Tone Free» ακουστικά. Αυτή τη φορά η εταιρεία πρόκειται να κυκλοφορήσει δύο διαφορετικά μοντέλα: το «HBS-FN6» και το «HBS-FN4».

Σε γενικές γραμμές τα δύο μοντέλα earbuds είναι παρόμοια, ενώ η βασική τους διαφορά είναι αρκετά σημαντική και θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Το FN6 που θα κοστίζει £150, έρχεται μαζί με τη θήκη φόρτισης που σκοτώνει τα μικρόβια. Η φτηνότερη έκδοση των Free Tone, FN4 των £100, δε θα περιλαμβάνει καθόλου την περίφημη θήκη.

Σύμφωνα με την LG, η θήκη μπορεί να εξουδετερώσει έως και το 99% των βακτηρίων E. Coli και S. Aureus, όμως θα πρέπει να τα καθαρίζετε από άλλες ουσίες όπως το κερί των αυτιών.

Όσον αφορά τα earbuds, η εταιρεία υποστηρίζει ότι o νέος σχεδιασμός τους προσφέρει μια πιο άνετη εμπειρία. Ένα ακόμα στοιχείο είναι ότι τα δύο νέα μοντέλα θα μοιάζουν πιο πολύ με τα Airpods της Apple, από ότι ο πρόγονός τους. Αυτό ίσως ωφελήσει τους περισσότερους χρήστες, αφού ο επίπεδος σχεδιασμός των «HBS-FL7» και «WF-1000XM3» ήταν άβολος για αρκετούς.

Στην εξωτερική πλευρά τους υπάρχουν χειριστήρια αφής τα οποία σας επιτρέπουν να ελέγχεται την αναπαραγωγή και να ρυθμίζετε την ένταση.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν διαφέρει πολύ από το αρχικό μοντέλο. Με μια απλή φόρτιση και τα δύο ακουστικά της LG, δίνουν τη δυνατότητα για 6 ώρες συνεχόμενη χρήση. Η απλή θήκη αλλά και η UVnano θήκη φόρτισης, μπορούν να δώσουν στην μπαταρία έως και 18 ώρες διάρκεια ζωής σε τρεις πλήρεις φορτίσεις.

LG: Ο νεός σχεδιασμός των earbuds που απολυμαίνονται μόνα τους!

Και τα δύο μοντέλα μπορούν να απομονώσουν ικανοποιητικά τον ήχο και να αποκλείσουν τους εξωτερικούς θορύβους, αλλά δεν διαθέτουν λειτουργίες μείωσης θορύβου (ANC). Αυτό που διαθέτουν είναι η λειτουργία περιβάλλοντος, η οποία βοηθάει να ακούτε τι συμβαίνει γύρω σας.

Διαθέτουν επίσης υποστήριξη για το Google Assistant και την Siri, και είναι ανθεκτικά στις σταγόνες του νερού και του ιδρώτα με πιστοποίηση IPX4.

Τα νέα earbuds της LG θα κυκλοφορήσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Αμερική τον επόμενο μήνα. Προς το παρόν δεν ξέρουμε την τιμή των ΗΠΑ, αλλά περιμένουμε τις ανακοινώσεις της εταιρείας για περισσότερες πληροφορίες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS