ΑρχικήUpdatesΤο Google Maps θα κάνει πιο εύκολες τις διαδρομές με μετρό και...

Το Google Maps θα κάνει πιο εύκολες τις διαδρομές με μετρό και τρένο

Η Google κυκλοφόρησε μια σειρά από νέες δυνατότητες στην εφαρμογή πλοήγησης, τους Maps. Αυτές οι δυνατότητες στοχεύουν στο να κάνουν τα ταξίδια με τρένο και μετρό πιο εύκολα και προσβάσιμα στους χρήστες που μένουν στην Αυστραλία.

Google Maps

Δείτε επίσης: Πως να χρησιμοποιήσετε το Street View του Google Maps σε Split Screen σε Android

Πρώτον, η εταιρεία λάνσαρε τη λειτουργία εικόνων Street View εσωτερικού χώρου. Αυτή η δυνατότητα θα επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγούνται ουσιαστικά σε διαδραστικές, πανοραμικές εικόνες μέσα σε σταθμούς τρένων και μετρό. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο για 130 σταθμούς τρένων και μετρό στο Σίδνεϊ.

Δείτε επίσης: Google Maps: Νέο χαρακτηριστικό σας καθοδηγεί σε εσωτερικούς χώρους

Επίσης, η εταιρεία φέρνει στην πλατφόρμα της λεπτομερείς οδηγίες πλοήγησης για προσβάσιμες διαδρομές σε 70 πολύπλοκους σταθμούς τρένων και μετρό στο Σίδνεϊ. Η Google αναφέρει ότι αυτά τα εργαλεία θα επιτρέψουν στους χρήστες να βρουν τις καλύτερες και πιο προσβάσιμες εισόδους, εξόδους, πινακίδες και μονοπάτια εντός του σταθμού και να προβλέψουν καλύτερα τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια αυτών των διαδρομών.

Η Google μοιράζεται αυτές τις οδηγίες πλοήγησης με το Transport for NSW, ώστε να μπορούν να δημοσιευτούν στην ανοικτή πύλη δεδομένων της κυβέρνησης NSW για να επιτρέψουν στον κλάδο των μεταφορών και στους προγραμματιστές εφαρμογών να έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες και να βρουν περισσότερες λύσεις για να κάνουν τις μετακινήσεις πιο προσβάσιμες.

Δείτε επίσης: Google Maps: Επανέρχεται η πυξίδα λόγω υψηλής ζήτησης της

Εάν διαμένετε στην Αυστραλία, μπορείτε να βρείτε αυτές τις οδηγίες για τη διαδρομή σας σε desktop ή κινητό, ακολουθώντας αυτήν τη διαδρομή: πληκτρολογήστε τον προορισμό σας στο Google Maps > πατήστε την επιλογή Directions> επιλέξτε το εικονίδιο δημόσιας συγκοινωνίας και τυχόν επιλογές διαδρομής > λεπτομερείς οδηγίες πλοήγησης θα εμφανιστούν εάν η διαδρομή σας θα σας οδηγήσει σε έναν πολύπλοκο σταθμό του Σίδνεϊ.

Πηγή πληροφοριών: tech.hindustantimes.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS