ΑρχικήReviewsGoogle Maps: Νέο χαρακτηριστικό σας καθοδηγεί σε εσωτερικούς χώρους

Google Maps: Νέο χαρακτηριστικό σας καθοδηγεί σε εσωτερικούς χώρους

Η Google ανακοίνωσε την Τρίτη αρκετές νέες λειτουργίες που έρχονται στην εφαρμογή Google Maps. Το πιο κουλ χαρακτηριστικό θα σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας μέσα σε εσωτερικούς χώρους όπως αεροδρόμια, εμπορικά κέντρα και σιδηροδρομικούς σταθμούς με τη χρήση της επαυξημένης πραγματικότητας.

Google Maps

Η ενημερωμένη λειτουργία Live View AR, η οποία σας παρέχει οδηγίες καθώς κοιτάζετε στην οθόνη του τηλεφώνου σας, λειτουργεί πλέον σε εσωτερικούς χώρους. Λοιπόν, ας πούμε ότι βρίσκεστε σε αεροδρόμιο και πρέπει να βρείτε την πύλη σας ή ένα ΑΤΜ. Αναζητάτε αυτό που ψάχνετε στο Google Maps και οι δείκτες θα σας καθοδηγήσουν με βέλη και άλλες ψηφιακές ενδείξεις.

Δείτε επίσης: Google Maps: Οι χρήστες θα μπορούν να προσθέτουν δρόμους

Ακολουθεί ένα παράδειγμα:

Το Live View για το Google Maps κυκλοφόρησε για πρώτη φορά για Android και iPhone το 2019, αλλά αρχικά παρείχε αυτές τις οδηγίες μόνο σε εξωτερικούς χώρους. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Live View αναζητώντας κάτι στο Google maps στο τηλέφωνό σας, πατώντας “Directions” και στη συνέχεια, όταν είναι διαθέσιμο, πατώντας την επιλογή “Live View” δίπλα στο “Start”.

Δείτε επίσης: Πως να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας μέρη στο Google Maps

Η Google δήλωσε ότι το χαρακτηριστικό κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε ορισμένα εμπορικά κέντρα στο Σικάγο, στο Λονγκ Άιλαντ, στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες, στο Νιούαρκ, στο Νιου Τζέρσεϋ, στο Σαν Φρανσίσκο, στο Σαν Χοσέ, στην Καλιφόρνια και στο Σιάτλ. Τους επόμενους μήνες, θα κυκλοφορήσει επίσης σε αεροδρόμια, εμπορικά κέντρα και σταθμούς διέλευσης στο Τόκιο και τη Ζυρίχη. Και άλλες πόλεις και τοποθεσίες θα υποστηρίξουν στο μέλλον τη δυνατότητα.

Δείτε επίσης: Google Maps: Πως να προσθέσετε ένα μέρος που δεν υπάρχει στον χάρτη

Το μεγάλο update των χαρτών της Google περιλαμβάνει και άλλες λειτουργίες που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες, όπως πληροφορίες για την ποιότητα του αέρα και επιλογή για την πιο φιλική προς το περιβάλλον διαδρομή κατά την οδήγηση.

Πηγή πληροφοριών: cnbc.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS