ΑρχικήUpdatesGoogle Maps: Επανέρχεται η πυξίδα λόγω υψηλής ζήτησης της

Google Maps: Επανέρχεται η πυξίδα λόγω υψηλής ζήτησης της

Χθες η Google επεσήμανε πολλές νέες δυνατότητες που έρχονται στα Maps, αλλά η εταιρεία δεν αναφέρθηκε σε μια σημαντική λεπτομέρεια στην ανακοίνωση της: Η πυξίδα επέστρεψε. Το κλασικό widget προσανατολισμού επιστρέφει εξαιτίας της υψηλής ζήτησης του και είναι πιο αξιόπιστο από ποτέ.

Google Maps

Η πυξίδα ήταν ένα αρκετά προφανές χαρακτηριστικό για μια εφαρμογή χαρτογράφησης, αλλά λόγω προβλημάτων αξιοπιστίας, η χρησιμότητά της ήταν επίσης αρκετά αμφισβητήσιμη. Η ομάδα του Google Maps πειραματίστηκε με την αφαίρεση της πυξίδας τον Ιανουάριο του 2019 σε ορισμένους χρήστες προτού την βγάλει εξ ολοκλήρου περίπου δύο μήνες αργότερα. Στο internet υπάρχουν πολλά threads που συζητούν το θέμα και εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους ή ζητούν συμβουλές για να την επαναφέρουν.

Δείτε επίσης: Goοgle Maps: Νέο χαρακτηριστικό σας καθοδηγεί σε εσωτερικούς χώρους

Μπορεί να χρειάστηκαν δύο χρόνια και ένας άγνωστος αριθμός αναφορών σχολίων, αλλά σύμφωνα με έναν διαχειριστή κοινότητας στα φόρουμ βοήθειας των Google Maps, η συντριπτική ζήτηση από τους χρήστες είναι υπεύθυνη για την επαναφορά της πυξίδας.

Δείτε επίσης: Google Maps: Πως να προσθέσετε ένα μέρος που δεν υπάρχει στον χάρτη

Η ανάρτηση υποδεικνύει ότι θα λειτουργήσει με την έκδοση 10.62 και άνω των Google Maps, αλλά φαίνεται να λειτουργεί και σε ορισμένες ελαφρώς παλαιότερες εκδόσεις. Ωστόσο, εξαφανίστηκε για λίγο κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

Δείτε επίσης: Πως να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας μέρη στο Google Maps

Ανεξάρτητα από τις λεπτομέρειες, τουλάχιστον δύο από τα τηλέφωνα μας εξακολουθούν να μην δείχνουν προς τη σωστή κατεύθυνση, ακόμη και μετά τη βαθμονόμηση. Μπορεί να είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο, αλλά απλώς θυμηθείτε να είστε προσεκτικοί αφού δεν είναι πολύ ακριβές.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS