ΑρχικήHow ToΠως να χρησιμοποιήσετε το Street View του Google Maps σε Split Screen...

Πως να χρησιμοποιήσετε το Street View του Google Maps σε Split Screen σε Android

Με το Google Maps στον desktop σας, μπορείτε να δείτε ταυτόχρονα το Street View και τον χάρτη. Γνωρίζατε όμως ότι μπορείτε να το κάνετε και στο Android τηλέφωνό σας;

google maps

Πρόκειται για μια απλή λειτουργία, αλλά δεν είναι εξαιρετικά ξεκάθαρη όταν χρησιμοποιείτε το Google Maps σε μια συσκευή Android. Αν έχετε μεγάλη οθόνη, είναι ωραίο να βλέπετε το Street View και το χάρτη ακριβώς δίπλα.

Δείτε επίσης: Google Maps: Πως να προσθέσετε ένα μέρος που δεν υπάρχει στον χάρτη

Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Google Maps στο Android τηλέφωνο ή το tablet σας. Βρείτε μια τοποθεσία στον χάρτη που θέλετε να δείτε στο Street View. Μπορείτε να πατήσετε μια ετικέτα ή να πατήσετε παρατεταμένα σε έναν δρόμο για να επιλέξετε το σημείο.

google maps

Στη συνέχεια, οι πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία θα μετακινηθούν προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης. Πατήστε το παράθυρο προεπισκόπησης Street View στην αριστερή πλευρά. (Δεν θα το δείτε εάν το Street View δεν είναι διαθέσιμο για την τοποθεσία.)

Το Street View θα ανοίξει τώρα σε πλήρη οθόνη. Για να δείτε το Street View και τον χάρτη, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το εικονίδιο με τα δύο βέλη στην κάτω δεξιά γωνία.

google maps

Το Street View θα συρρικνωθεί στο πάνω μισό (ή στην αριστερή πλευρά εάν το τηλέφωνό σας είναι σε οριζόντια λειτουργία) της οθόνης και θα εμφανιστεί και ο χάρτης.

Δείτε επίσης: Google Maps: Νέο χαρακτηριστικό σας καθοδηγεί σε εσωτερικούς χώρους

Αυτό είναι όλο! Απλώς πατήστε ξανά το εικονίδιο με τα βέλη για να αναπτύξετε ξανά το Street View του Google Maps σε πλήρη οθόνη.

Δείτε επίσης: Goοgle Maps: Επανέρχεται η πυξίδα λόγω υψηλής ζήτησης της

google maps

Τα Google Maps θα θυμούνται την επιλογή σας στο μέλλον, οπότε αν την αφήσετε σε διαχωρισμένη οθόνη, έτσι θα ανοίξει την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το Street View. Είναι ένα απλό αλλά πρακτικό κόλπο.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS