ΑρχικήinetΟι χρήστες των iPhone ξοδεύουν περισσότερα από ποτέ στο App Store

Οι χρήστες των iPhone ξοδεύουν περισσότερα από ποτέ στο App Store

Μια έρευνα της Sensor Tower δείχνει ότι οι χρήστες των iPhone ξοδεύουν πραγματικά περισσότερα από ποτέ στο οικοσύστημα του App Store. Οι χρήστες των iPhone στις ΗΠΑ δαπάνησαν κατά μέσο όρο 138 δολάρια σε εφαρμογές το 2020, ποσό που είναι 38% περισσότερο από ό, τι το 2019.

App Store

Η έρευνα της Sensor Tower εξέτασε το ποσό που έχουν ξοδέψει οι χρήστες των iPhone που βρίσκονται στις ΗΠΑ για εφαρμογές κατά το τελευταίο έτος, το οποίο περιλαμβάνει μεμονωμένες αγορές εφαρμογών και αγορές εντός εφαρμογής. Ωστόσο, δεδομένα από εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου και υπηρεσιών όπως το Amazon και το Uber δεν ελήφθησαν υπόψη.

Δείτε επίσης: Bitcoin scam app στο Apple App Store έκλεψε τα Bitcoin χρήστη

Το 2018, η μέση δαπάνη για εφαρμογές των χρηστών στις ΗΠΑ ήταν 79 δολάρια. Ο αριθμός αυξήθηκε στα 100 δολάρια το 2019 και τώρα έφτασε τα 138 δολάρια. Η έρευνα επισημαίνει επίσης ότι η κατηγορία gaming είχε την υψηλότερη ανάπτυξη πέρυσι, από 53,80 δολάρια το 2019 σε 76,80 δολάρια το 2020.

Οι μέσες δαπάνες εντός εφαρμογής ανά iPhone των ΗΠΑ έφτασαν σε νέο ρεκόρ το 2020 και είδαν τη μεγαλύτερη ετήσια αύξηση από το 2016 όταν αυξήθηκε κατά 42%. Ταυτόχρονα, αυτή η αύξηση υπερέβη σημαντικά την αύξηση ποσοστού 27% που παρατηρήθηκε μεταξύ 2018 και 2019 όταν αυξήθηκε από 79 δολάρια σε 100 δολάρια.

Δείτε επίσης: Το Steam Link κυκλοφόρησε επίσημα στο Mac App Store

Εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19 οι χρήστες ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στο σπίτι και επενδύουν σε περισσότερες ψυχαγωγικές επιλογές (παιχνίδια και υπηρεσίες streaming). Παρά τους εντυπωσιακούς αριθμούς, η Sensor Tower πιστεύει ότι οι μέσες καταναλωτικές δαπάνες για εφαρμογές τη φετινή χρονιά μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικές όσο το 2020, δεδομένου ότι ορισμένοι άνθρωποι επιστρέφουν σιγά σιγά στους κανονικούς τους ρυθμούς.

Δείτε επίσης: Ο browser της Alibaba αφαιρέθηκε από τα κινέζικα app stores

Ωστόσο, αυτό ενισχύει τον σημαντικό ρόλο που έχει το App Store στα έσοδα της Apple, καθώς και για πολλούς προγραμματιστές εφαρμογών σε όλο τον κόσμο. Η Apple ανέφερε έσοδα υπηρεσιών ύψους 15,76 δισεκατομμυρίων δολαρίων κατά το οικονομικό τρίμηνο του 2021 – η κατηγορία περιλαμβάνει το App Store, το Apple Music, το iCloud και άλλες υπηρεσίες.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS