ΑρχικήinetΗ Apple ανακοινώνει ότι το εικονικό WWDC 2021 θα γίνει τον Ιούνιο

Η Apple ανακοινώνει ότι το εικονικό WWDC 2021 θα γίνει τον Ιούνιο

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία που θα γίνει το WWDC 2021. Φέτος, το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σχεδόν από τις 7 Ιουνίου έως τις 11 Ιουνίου. Αυτό σηματοδοτεί το δεύτερο συνεχόμενο έτος που η Apple θα πραγματοποιήσει ένα εικονικό Worldwide Developers Conference λόγω της πανδημίας του COVID-19.

WWDC 2021

Στο WWDC 2021, η Apple είναι πιθανό να αποκαλύψει το μέλλον των software πλατφορμών της, όπως το iOS 15, το macOS 12, το watchOS 8 και άλλα. Η εκδήλωση θα είναι δωρεάν για όλους τους developers.

Δείτε επίσης: Intel: Μετά τις καμπάνιες κατά του M1 chip, λέει πως θέλει να φτιάξει Apple silicon chips

Δείτε τι λέει η Apple για το WWDC 2021:

Το Apple Worldwide Developers Conference έρχεται κοντά σας μέσω μιας οθόνης από τις 7 έως τις 11 Ιουνίου. Γίνετε μέλος της παγκόσμιας κοινότητας προγραμματιστών σε ένα διαδικτυακό πρόγραμμα με συναρπαστικές ανακοινώσεις, συνέδρια και εργαστήρια χωρίς κόστος. Θα ρίξετε μια πρώτη ματιά στις πιο πρόσφατες πλατφόρμες, εργαλεία και τεχνολογίες της Apple – ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμη πιο καινοτόμες εφαρμογές και παιχνίδια.

Δείτε επίσης: Αναπτύσσεται νέο τηλεχειριστήριο για την επόμενη γενιά του Apple TV

Η Apple λέει ότι το WWDC 2021 “θα προσφέρει μοναδικές πληροφορίες για το μέλλον των iOS, iPadOS, macOS, watchOS και tvOS.”

Ως συνήθως, αναμένουμε από την Apple να επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στις πλατφόρμες λογισμικού της. Αυτό πιθανότατα θα περιλαμβάνει την ανακοίνωση των iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8, macOS 12 και tvOS 15. Η εταιρεία πιθανότατα θα κυκλοφορήσει επίσης betas προγραμματιστών για αυτά τα νέα λειτουργικά συστήματα.

Δείτε επίσης: Apple Maps: Εμφανίζονται οι κάμερες ελέγχου ορίου ταχύτητας

Φέτος, είναι επίσης πιθανό το WWDC να περιλαμβάνει νέες ανακοινώσεις hardware που στοχεύουν σε προγραμματιστές. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία μετάβασης της σειράς Mac σε επεξεργαστές Apple Silicon και οι φήμες υποδηλώνουν ότι πρόκειται να λανσάρουν νέα iMacs, MacBook Pros και πολλά άλλα.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS