ΑρχικήUpdatesApple Maps: Εμφανίζονται οι κάμερες ελέγχου ορίου ταχύτητας

Apple Maps: Εμφανίζονται οι κάμερες ελέγχου ορίου ταχύτητας

Το ολλανδικό τεχνολογικό blog iCulture σήμερα το πρωί ανέφερε ότι η εφαρμογή Apple Maps εμφανίζουν τώρα πληροφορίες για το αν υπάρχει στο δρόμο κάμερα ελέγχου ορίου ταχύτητας τουλάχιστον σε ορισμένα μέρη της Ολλανδίας, γεγονός που υποδηλώνει ότι η Apple βρίσκεται στη διαδικασία ανάπτυξης του χαρακτηριστικού σε περισσότερες χώρες.

Apple Maps

Κατά την πλοήγηση στο αυτοκίνητο με την εφαρμογή ‌Apple Maps μέσω CarPlay ή σε iPhone, οι οδηγοί σε μια περιοχή όπου είναι διαθέσιμη η λειτουργία της κάμερας ελέγχου ορίου ταχύτητας ειδοποιούνται για τις τοποθεσίες που βρίσκονται οι κάμερες στους δρόμους μέσω ενός κίτρινου εικονιδίου που δείχνει μια κάμερα με το φλας σε λειτουργία. Τα Apple Maps δείχνουν τη θέση των σταθερών καμερών που ελέγχουν την ταχύτητα των φαναριών.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Apple Maps σε browser σε Windows ή Android;

Προς το παρόν η Apple παραθέτει μόνο τη διαθεσιμότητα κάμερας ελέγχου ταχύτητας στον Καναδά, την Ιρλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά η σημερινή έκθεση δείχνει ότι η δυνατότητα έρχεται και στην Ολλανδία και ενδεχομένως και σε άλλες περιοχές. Μέχρι στιγμής, έχουν παρατηρηθεί ειδοποιήσεις για κάμερες ελέγχου ταχύτητας στην περιοχή Χάρλεμ της Βόρειας Ολλανδίας, οπότε θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε λίγο πριν την διάθεση του χαρακτηριστικού σε όλη την χώρα. Το iCulture σημειώνει ότι τα Apple Maps εξακολουθούν να μην εμφανίζουν τη μέγιστη ταχύτητα στους ολλανδικούς δρόμους.

Δείτε επίσης: Apple Maps: Νέα λειτουργία θα δείχνει αν ένα μέρος έχει πολύ κόσμο

Η Apple εργάζεται σε μια νέα λειτουργία χαρτών για iOS 14.5 ή μεταγενέστερη έκδοση που επιτρέπει στους χρήστες να αναφέρουν ελέγχους ταχύτητας κατά μήκος μιας διαδρομής, υποδηλώνοντας ότι μια μελλοντική έκδοση των χαρτών θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει crowdsourcing για να ειδοποιήσει τους οδηγούς για παγίδες ελέγχου ταχύτητας.

Update: Οι χρήστες σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, της Αυστρίας, του Βελγίου, της Σουηδίας και της Νέας Ζηλανδίας, έχουν επικοινωνήσει με το MacRumors για να δηλώσουν ότι και εκείνοι βλέπουν την λειτουργία της κάμερας ελέγχου ταχύτητας του Apple Maps.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS