ΑρχικήinetΑναπτύσσεται νέο τηλεχειριστήριο για την επόμενη γενιά του Apple TV

Αναπτύσσεται νέο τηλεχειριστήριο για την επόμενη γενιά του Apple TV

Ακούμε φήμες για την επόμενη γενιά του Apple TV εδώ και λίγο καιρό, αλλά δεν γνωρίζουμε πότε η εταιρεία σκοπεύει να την ανακοινώσει επίσημα. Τώρα το 9to5Mac έμαθε ότι η Apple αναπτύσσει ένα νέο τηλεχειριστήριο για το Apple TV, το οποίο επιβεβαιώνει ορισμένες προηγούμενες φήμες που είχαν κυκλοφορήσει σχετικά με την ενημέρωση της Apple για το Siri Remote.

Apple TV

Οι λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το νέο τηλεχειριστήριο της Αpple TV εξακολουθούν να είναι άγνωστες, αλλά οι πηγές του 9to5Mac αναφέρουν ότι αυτό το μοντέλο αναπτύσσεται με το κωδικό όνομα “B519”, το οποίο είναι πολύ διαφορετικό από το όνομα κωδικού του τρέχοντος Siri Remote – αναγνωρίζεται εσωτερικά ως “B439”.

Δείτε επίσης: Το ντοκιμαντέρ της Billie Eilish έχει γίνει η μεγαλύτερη επιτυχία του Apple TV+

Όταν η Apple παρουσίασε το Αpple TV 4K το 2017, το Siri Remote είχε μια μικρή αλλαγή με ένα λευκό δαχτυλίδι γύρω από το κουμπί Menu, το οποίο το έκανε να αναγνωριστεί ως νέο μοντέλο. Ωστόσο, καθώς το νέο τηλεχειριστήριο έχει έναν εσωτερικό αριθμό μοντέλου πολύ πάνω από την τρέχουσα έκδοση, πιστεύουμε ότι οι αλλαγές θα είναι πιο σημαντικές.

Δείτε επίσης: ViacomCBS: Το Paramount+ θα είναι διαθέσιμο μέσω των Apple TV Channels

Το Siri Remote ήταν ανέκαθεν ένα αμφιλεγόμενο αξεσουάρ μεταξύ των χρηστών της Αpple TV. Ενώ μερικοί άνθρωποι το λατρεύουν, υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός χρηστών που το μισεί επειδή δεν έχει φυσικά κουμπιά πλοήγησης ή επειδή έχει γυάλινη επιφάνεια, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά εύθραυστο. Με ένα νέο μοντέλο Αpple TV να βρίσκεται στο δρόμο, αυτό θα μπορούσε να είναι η τέλεια ευκαιρία για να δημιουργήσει η Apple ένα βελτιωμένο τηλεχειριστήριο.

Την περασμένη εβδομάδα, το MacRumors ανακάλυψε ότι η Apple έχει καταργήσει τις αναφορές για το όνομα “Siri Remote” από το tvOS 14.5 beta, το οποίο τώρα ονομάζεται “Apple TV Remote”. Αυτό το όνομα χρησιμοποιήθηκε ήδη σε ορισμένες περιοχές, αλλά είναι πλέον πρότυπο για όλους τους χρήστες – κάτι που υποδηλώνει επίσης μια επερχόμενη αλλαγή στο αξεσουάρ.

Δείτε επίσης: Έχετε AirPods; Δείτε πώς θα τα συνδέσετε στην Apple TV σας

Τον Αύγουστο του 2020, το Bloomberg ανέφερε ότι η Apple εργάζεται σε ένα νέο Apple TV με ένα γρηγορότερο τσιπ και ένα “ενημερωμένο τηλεχειριστήριο” που θα λειτουργεί με την εφαρμογή Find My. Το Bloomberg επανέλαβε αυτή τη φήμη επικαλούμενο νέες πηγές τον περασμένο Δεκέμβριο, λέγοντας ότι το νέο Apple TV με το ενημερωμένο τηλεχειριστήριο θα κυκλοφορήσει το 2021.

Πριν από αυτό, το 9to5Mac βρήκε αναφορές σε ένα νέο μοντέλο Apple TV στον κώδικα του tvOS 13. Οι κώδικες στους οποίους είχε πρόσβαση αποκαλύπτουν επίσης ότι η επόμενη γενιά Αpple TV θα διαθέτει έναν πιο ισχυρό επεξεργαστή βασισμένο στην αρχιτεκτονική arm64e, ο οποίος θα μπορούσε να είναι το chip A12 ή κάποιο νεότερο.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS