ΑρχικήyoutubeΒαρέθηκες το Netflix; 8 καλύτερα streaming services από το Netflix

Βαρέθηκες το Netflix; 8 καλύτερα streaming services από το Netflix

Από τότε που το Netflix μπήκε στη ζωή μας, πολλοί έχουμε ανακαλύψει τη χαρά που μπορεί να μας προσφέρει, ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο της καραντίνας. Υπάρχουν σειρές όπως οι House of Cards, Crown, Orange Is The New Black κ.λπ., που έχουν αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα. Ωστόσο, η υπηρεσία streaming συνοδεύεται από ελαττώματα, που αναγκάζουν αρκετούς χρήστες να αναζητήσουν εναλλακτικές υπηρεσίες.

Netflix

Ευτυχώς υπάρχουν μερικές αξιόλογες εναλλακτικές ιστοσελίδες, οι οποίες παρουσιάζονται παρακάτω.

1. Amazon Prime Video

netflix

Η δημοφιλής υπηρεσία streaming συνοδεύεται από τη μηνιαία συνδρομή Prime. Το Prime Video ενδέχεται να μην έχει τον κατάλογο περιεχομένου του Netflix, αλλά αρκεί για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των συνδρομητών του σε περισσότερες από 100 χώρες. Η Amazon έχει επίσης πολλές εσωτερικές παραγωγές, συμπεριλαμβανομένων μερικών υπέροχων σειρών όπως οι American Gods, Z: The Begining of Everything, Man In The High Castle κ.λπ.

Γιατί να επιλέξετε το Amazon Prime Video;

  • Διατίθεται με συνδρομή μουσικής και δωρεάν παράδοση
  • Διαθέτει ευρύ φάσμα περιεχομένου

2. Disney +

netflix

Το Disney + είναι το νεότερο όνομα μεταξύ των εναλλακτικών ιστότοπων για το Netflix. Η υπηρεσία streaming επέκτεινε γρήγορα τη βάση χρηστών της σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Γιατί να επιλέξετε το Disney +;

  • Προσφέρει πρόσβαση σε ολόκληρο το περιεχόμενο της Disney, συμπεριλαμβανομένου του MCU
  • Είναι πιο οικονομικό από το Netflix στα 6,99 $ / μήνα

3. Hulu

hulu

Ένας ακόμα ιστότοπος streaming με έδρα τις ΗΠΑ, όπως το Netflix, που προσφέρει χιλιάδες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από κορυφαία δίκτυα όπως AMC, PBS, Starz, 21st Century Fox. Η υπηρεσία streaming δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο το Netflix λόγω της μη διαθεσιμότητάς του σε πολλά μέρη του πλανήτη.

Γιατί να επιλέξετε το Hulu;

  • Διαθέτει μία οπτικά ελκυστική και εύχρηστη διεπαφή
  • Προσφέρει ζωντανή ροή τηλεοπτικών καναλιών

4. HBO Now

netflix εναλλακτικές

Με περισσότερους από 5 εκατομμύρια συνδρομητές, το HBO Now είναι η εναλλακτική λύση του Netflix για τους λάτρεις εκπομπών όπως το Westworld και το Game of Thrones. Ωστόσο δεν είναι πολύ οικονομική υπηρεσία, καθώς κοστίζει 14,99 $ το μήνα. Παρέχει πρόσβαση σε όλες τις ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, αθλητικές ροές του HBO Now κ.λπ.

Γιατί να επιλέξετε το HBO Now;

  • Προσφέρει μεγάλη υποστήριξη μεταξύ πλατφορμών χωρίς όριο συσκευής

5. Fandor

netflix εναλλακτικές

Αυτό που κάνει το Fandor μια αξιόλογη επιλογή στη λίστα των ανταγωνιστών και των εναλλακτικών λύσεων για το Netflix είναι ένας κατάλογος με πάνω από 6.000 ταινίες, προσβάσιμες μέσω μιας εύχρηστης διεπαφής, με καλά καθορισμένες κατηγορίες και υποκατηγορίες.

Γιατί να επιλέξετε το Fandor;

  • Προσφέρει μαζική συλλογή ανεξάρτητων ταινιών
  • Προσφέρει μια συντακτική ενότητα με ενδιαφέροντα άρθρα και βίντεο

6. Mubi

netflix εναλλακτικές

Η υπηρεσία streaming MUBI δεν διαθέτει πολύ μεγάλο αριθμό ταινιών σε μια à la carte συλλογή που μπορείτε να παρακολουθήσετε ανά πάσα στιγμή. Είναι περισσότερο σαν ένας διαδικτυακός κινηματογράφος, που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε μια ταινία για 30 ημέρες μετά την οποία αντικαθίσταται με άλλη. Κάθε μέρα ένας νέος επιλεγμένος τίτλος διατίθεται στους συνδρομητές.

Γιατί να επιλέξετε το Mubi;

  • Εξοικονομείτε χρόνο με την καταχώριση επιλεγμένων ταινιών
  • Διατίθεται σε περισσότερες από 200 χώρες με προσιτά πακέτα

7. Hotstar

netflix εναλλακτικές

Για τους κατοίκους της Ινδίας μία οικονομική εναλλακτική του Netflix, είναι το Hotstar. Ο κατάλογος περιεχομένου που προσφέρει αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει τα πάντα, από καθημερινές σαπουνόπερες, ταινίες Bollywood, παιχνίδια κρίκετ, ζωντανά σπορ, διεθνείς ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν ταινίες και εκπομπές, το διεθνές περιεχόμενο απαιτεί πληρωμή.

Γιατί να επιλέξετε το Hotstar;

  • Μεταδίδει ζωντανά παιχνίδια κρίκετ, ζωντανές ειδήσεις, ινδικές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες
  • Προσφέρει οικονομικά πακέτα

8. Crackles

netflix εναλλακτικές

Αυτή η δωρεάν υπηρεσία streaming, περιλαμβάνει μια συλλογή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών που προβάλλονται σε εναλλαγή. Το Crackle διαθέτει επίσης μία συλλογή αυθεντικών εκπομπών και ταινιών. Η εμπειρία προβολής είναι καλή και δεν χρειάζεται καν να δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη για να παρακολουθήσετε το περιεχόμενό του.

Γιατί να επιλέξετε το Crackle;

  • Παρέχει δωρεάν ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS